Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Η αλληλεγγύη κέρδισε φέτος τις γιορτές στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Έχοντας ως στόχο η εορταστική ατμόσφαιρα να φτάσει σε κάθε σπίτι της πόλης, ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας βρέθηκε και αυτές τις γιορτές στο πλευρό των πολιτών που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Αρχικά 150 παιδιά οικογενειών της πόλης έλαβαν το Χριστουγεννιάτικο δώρο τους. Παιχνίδια, παιδικά βιβλία και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί το κάθε παιδί, που προσέφεραν με όλη τους την καρδιά οι συμπολίτες μας που συμμετείχαν στην δράση που συνδιοργανώθηκε με το «Όλοι μαζί μπορούμε».

Επίσης όλες τις προηγούμενες ημέρες διανεμήθηκαν 450 συνολικά πακέτα με εορταστικά παραδοσιακά εδέσματα (μελομακάρονα και κουραμπιέδες), καθώς και μία κάρτα με τις ευχές του Δημάρχου της πόλης μας Γιάννη Βούρου και του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημ. Υγείας Σπύρου Μπερδέση.

Τέλος την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 21, 22 και 23 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο η διανομή τροφίμων (μηνός Δεκεμβρίου) στους δικαιούχους πολίτες.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος τόνισε: «Θέλω για μία ακόμη φορά να ευχαριστήσω θερμά τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Σπύρο Μπερδέση καθώς και όλα ανεξαιρέτως τα στελέχη των κοινωνικών δομών και υπηρεσιών του Δήμου μας, για το σπουδαίο έργο που επιτελούν, όχι μόνο κατά την διάρκεια αυτών των εορταστικών ημερών, που ίσως εστιάζουμε λίγο παραπάνω στις δράσεις τους, αλλά καθ’ όλη την διάρκεια του έτους. Κάθε μέρα και ανεξαρτήτως συνθηκών, δημιουργούν ένα ισχυρό «δίχτυ» προστασίας για τους συμπολίτες μας εκείνους που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους τους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ