Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

Επιστημονική ημερίδα προς τιμήν του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών κυρού Χρυσοστόμου Παπαδοπούλου στο ΠΠΙΕΔ

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων μνήμης για τα 100 έτη από την Μικρασιατική καταστροφή, η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος και ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας σας προσκαλούν στην Επιστημονική Ημερίδα που διοργανώνουν προς τιμήν του μεγάλου πρωθιεράρχου, συγγραφέα, θεολόγου και καθηγητή πανεπιστημίου, Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Χρυσοστόμου Παπαδοπούλου.

Η Επιστημονική Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Απριλίου 2022 και ώρα 11:30 π.μ. στον χώρο του Παγκοσμίου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς (Π.Π.Ι.Ε.Δ. – Λεωφ. Δεκελείας 152, Ν. Φιλαδέλφεια).

Πρόγραμμα Ημερίδας

11:30π.μ. Έναρξη Ημερίδας: Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Επιφάνιος Αρβανίτης – Πρωτοσύγκελλος Ι.Μ. Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος.

11:35π.μ. Χαιρετισμοί

Γιάννης Βούρος, Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.
Χρήστος Κοπελούσος, Αντιπρόεδρος Π.Π.Ι.Ε.Δ.
Ηλίας Γκρίντζαλης, Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητος Νέας Χαλκηδόνας, Υπεύθυνος Πολιτισμού Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

11:50π.μ. Νεανική Βυζαντινή Χορωδία Ιεράς Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας & Φιλαδελφείας
Υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτου κ. Θεοδώρου Καλλίμαχου.

12:00μ.μ. «Σκιαγραφώντας την προσωπικότητα του μαδυτινού αρχιεπισκόπου κυρού Χρυσοστόμου Παπαδοπούλου», Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Επιφάνιος Αρβανίτης – Πρωτοσύγκελλος Ι.Μ. Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος.

12:15μ.μ. «Ο Αθηνών Χρυσόστομος Παπαδόπουλος. Πτυχές από την αρχιεπισκοπική δράση του και η συμβολή του στην ένταξη των προσφύγων εκ Μ. Ασίας», Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Ηλίας Δροσινός.

Λήξη Ημερίδας

13:00 Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ.

 

*Σημ. Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα έναντι της covid -19. Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική. Λόγω των προληπτικών μέτρων προστασίας της δημ. υγείας ο αριθμός των θέσεων θα είναι περιορισμένος.

 

 
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ