Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ενέργειες καταπολέμησης των κουνουπιών στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Αύριο, Μεγάλη Τετάρτη 1/04/2024, πρόκειται να πραγματοποιηθούν εργασίες διαχείρισης κουνουπιών (ψεκασμοί) από την Περιφερειακή Ενότητα του Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής στα εξής σημεία: ρέμα Κηφισού, ρέμα Ποδονίφτη και ρέμα Γιαμπουρλά, στο πλαίσιο του 2ου Κύκλου εφαρμογών διαχείρισης κουνουπιών σε περιοχές αρμοδιότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών για το έτος 2024.

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας θα πραγματοποιήσει αντίστοιχες εργασίες (ψεκασμούς) μετά από δεκαπέντε ημέρες σε όλα τα ρέματα της πόλη, στο πλαίσιο του δικού μας προγραμμάτος διαχείρισης κουνουπιών που έχει ως στόχο την εξάλειψη των εστιών αναπαραγωγής κουνουπιών. Ταυτόχρονα με τις προνυμφοκτονίες ο Δήμος φροντίζει για την αναγκαία αποψίλωση της βλάστησης και την εξυγίανση του περιβάλλοντος σε παραρεμάτιες περιοχές.

Καλούνται οι δημότες να φροντίσουν για τον περιορισμό των ενδοοικιακών εστιών ανάπτυξης κουνουπιών και γενικά τα λαμβάνουν, στον βαθμό που είναι δυνατόν, μέτρα πρόληψης και προφύλαξης από τα κουνούπια.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ