Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

Ενέργειες για την προστασία του Άλσους από το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023 στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, σεμινάριο πυροπροστασίας στους εποχικούς υπαλλήλους του Δήμου, από τον έμπειρο Πυραγό Δημήτριο Ομουρλόγλου.

Η δράση διοργανώθηκε από την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Ν.Φ., και αφορούσε την προφύλαξη του άλσους, την χρήση των μέσων πυρόσβεσης, τον τρόπο διαφυγής και καθυστέρησης κινδύνου σε περίπτωση έκτακτων μέτρων.

Ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Άλσους Σωτήρης Κοσκολέτος, ανέφερε σχετικά: «Στόχος μας ήταν, είναι και θα είναι το αγαπημένο σε όλους μας Άλσος και οι επισκέπτες του, να είναι ασφαλείς! Τα μέτρα πυροπροστασίας που έχουμε πάρει ως Διοίκηση εξασφαλίζουν τα μέγιστα. Όμως είμαστε υποχρεωμένοι να φροντίζουμε διαρκώς για την ενημέρωση, την εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση του κόσμου και των υπαλλήλων, καθώς και για την καλύτερη δυνατή προστασία αυτού του μοναδικού πνεύμονα πρασίνου της πόλης μας, αλλά και ολόκληρης της Αττικής. Ευχαριστώ όλα τα μέλη των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Ν.Φ. για την πολύτιμη βοήθειά τους, καθώς και τον κ. Ομουρλόγλου που προσπάθησε να μεταφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία του στα στελέχη του Δήμου μας. Τους ευχαριστώ και πάλι όλους από καρδιάς».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ