Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Εκδηλώσεις Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας στη Νέα Φιλαδέλφεια

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και ο Σύνδεσμος Μικρασιατών Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας «ΟΙ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» σας προσκαλούν την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 (ημέρα εορτασμού της Σύναξης της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Βουρλιώτισσας, Προστάτιδος και Πολιούχου της Νέας Φιλαδέλφειας),  στις 10:00 π.μ. να παραστείτε στο ετήσιο Μνημόσυνο των Θυμάτων της Μικρασιατικής Καταστροφής, που θα τελεστεί στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ν. Φιλαδέλφειας, και στις 11:00 π.μ. στην Επιμνημόσυνη Δέηση και την Κατάθεση Στεφάνων που θα πραγματοποιηθεί στο Μνημείο Μικρασιατών και Αλησμόνητων Πατρίδων, Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ.

Η παρουσία όλων θα τιμήσει τα θύματα της Μικρασιατικής Καταστροφής.

Πρόγραμμα:

10:00 π.μ. Ετήσιο Μνημόσυνο Θυμάτων Μικρασιατικής Καταστροφής (Ιερός Καθεδρικός Κοιμήσεως Θεοτόκου Ν.Φ.)

11:30 π.μ. Κατάθεση Στεφάνων (Μνημείο Μικρασιατών)

Θα ακολουθήσουν ομιλίες του Δήμαρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρου και του Προέδρου του Συνδέσμου Μικρασιατών Χρήστου Τριανταφύλλου.

Παρακαλούνται οι φορείς που επιθυμούν να συμμετέχουν στην επιμνημόσυνη δέηση με κατάθεση στεφάνων να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 213 2049003, 004 (γραφείο Δημάρχου) ή στο 2114029413 (Σύνδεσμος Μικρασιατών) για να συμπεριληφθούν στον κατάλογο των εκφωνήσεων.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ