Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Δώρα και χαμόγελα στα παιδιά των παιδικών σταθμών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα Χριστούγεννα φτάνουν και ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, προχώρησε σε μια ακόμη πρωτοβουλία για τους βασικούς πρωταγωνιστές των εορτών, που δεν είναι άλλοι από τα παιδιά.

Την τελευταία εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα, όλα τα παιδιά των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου μας έλαβαν από ένα συμβολικό δώρο σε όμορφη συσκευασία, ώστε να προστεθεί και αυτό κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού τους, με τα υπόλοιπα δώρα του Αη Βασίλη!

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας & Προσχολικής Αγωγής Θάνο Λέκκα, και τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου & Άλσους Σωτήρη Κοσκολέτο, επισκέφθηκε τον 1ο Παιδικό Σταθμό, δηλώνοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Θ. Λέκκα, όσο και τα στελέχη της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής του Δήμου μας, που σχεδίασαν και κυρίως υλοποίησαν αυτήν την ξεχωριστή δράση που προσφέρει χαρά και κάνει τους μικρούς μας φίλους να χαμογελούν! Με την ευκαιρία να ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα και ένα ευτυχισμένο 2023 για όλες και όλους. Χρόνια πολλά!».

Παράλληλα ο Δήμαρχος και τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους παιδαγωγούς και το προσωπικό του παιδικού σταθμού, ανταλλάσσοντας φυσικά ευχές, συζητώντας όμως και πολλά από εκείνα που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την καθημερινότητα σε αυτές τις κρίσιμες δομές προσχολικής αγωγής του Δήμου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ