Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Διανομή πασχαλινών αγαθών σε ευπαθείς πολίτες του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης 13 Απριλίου 2023 η διανομή των διατακτικών και των Πασχαλινών αγαθών στους δικαιούχους συμπολίτες μας  που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες και είναι εγγεγραμμένοι στις κοινωνικές δομές του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

«Αυτές τις Άγιες ημέρες είναι υποχρέωσή μας να στεκόμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη. Με πνεύμα αλληλεγγύης και προσφοράς αλλά και με διακριτικότητα. Θέλω επίσης με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσω τις υπέροχες ομάδες μας. Τόσο στην Κοινωνική Υπηρεσία, όσο και στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου μας, για την εξαιρετική και σωστά οργανωμένη δουλειά τους. Να ευχαριστήσω επίσης τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Σπύρο Μπερδέση, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΝΦΝΧ Μιχάλη Ζαχαριουδάκη και όλα τα στελέχη του Δήμου και των Νομικών Προσώπων, που συμμετείχαν στο συντονισμό και στην υλοποίηση όλης αυτής της μεγάλης προσπάθειας. Εύχομαι από καρδιάς σε όλες και όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!», δήλωσε ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος.

Διατακτικές, τσουρέκια, σοκολατένια αυγά, λαμπάδες και όλα τα απαραίτητα αγαθά του πασχαλινού τραπεζιού, δόθηκαν σε περισσότερες από 280 οικογένειες πολιτών, που έχουν εγγραφεί στις κοινωνικές δομές του Δήμου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ