Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Διάλεξη με θέμα «Ηγέτης και δημοκρατία» στις 6 Νοεμβρίου στο ΠΠΙΕΔ

Δημοσιεύθηκε

στις

Με θέμα «Ηγέτης και δημοκρατία» και ομιλητή τον Επίκουρο Καθηγητή Φιλοσοφίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Σωτήρη Φουρνάρο, πραγματοποιείται την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. διάλεξη στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού Διασποράς (ΠΠΙΕΔ), Δεκελείας 152, Νέα Φιλαδέλφεια.
Είναι η τρίτη κατά σειρά διάλεξη στο πλαίσιο του Κέντρου Φιλοσοφίας που διοργανώνει ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν Χαλκηδόνας σε συνεργασία με τη διδάκτορα Φιλοσοφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Χρυσάνθη Κεχρολόγου, και τη συμμετοχή του Εργαστηρίου Φιλοσοφικής Έρευνας πάνω στο Φαντασιακό (Α.Π.Θ.) και της σειράς διαλέξεων με κύρια θεματική: Φιλοσοφία και Πολιτική.
Το όλο εγχείρημα συνιστά εισαγωγή φιλοσοφικών και πολιτικών ερωτημάτων και απαντήσεων. Η συνάντηση των φιλοσοφικών ιδεών επιτρέπει την ανάδειξη νέων ερωτημάτων, προσεγγίσεων, σχέσεων σύμπλευσης, ή απόκλισης, στη σφαίρα της πολιτικής. Το Κέντρο Φιλοσοφίας δίνει βήμα σε διακεκριμένους πανεπιστημιακούς και η παρακολούθηση των διαλέξεων, που πραγματοποιούνται κάθε δεύτερη Δευτέρα, είναι ελεύθερη. Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 213 2049004,-5.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ