Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας: Τα νέα μέλη της διοίκησης Βούρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην αναβάθμιση μελών στο δυναμικό της διοίκησης προχώρησε ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας κ. Ιωάννης Βούρος.

Συγκεκριμένα ο ίδιος:

1. Ορίζει τον Δημοτικό Σύμβουλο Σπυρίδωνα Γραμμένο του Γεωργίου ως Αντιδήμαρχο Πρασίνου του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας, με θητεία από 08/01/2021 μέχρι 07/01/2022 με αντιμισθία, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου και του μεταβιβάζει αρμοδιότητες ως εξής:

 

 

Α. Την εποπτεία και ευθύνη της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου και των επί μέρους οργανικών μονάδων:

– Του Τμήματος Πρασίνου

– Του Τμήματος Άλσους

Για την άσκηση των ανωτέρω αρμοδιοτήτων εξουσιοδοτείται να υπογράφει τα σχετικά έγγραφα όπως πιστοποιητικά, έκδοση αποφάσεων καθώς και την ευθύνη λειτουργίας και εποπτείας των αρμόδιων φορέων και την ευθύνη λειτουργίας των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Δήμου.

Β. Ο ανωτέρω κατά τη διάρκεια της θητείας του δεν μπορεί να εκλεγεί ή να είναι μέλος του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Γ. Η ανάκληση του Αντιδημάρχου είναι δυνατή μετά την πάροδο έξι (6) μηνών από τον ορισμό του, με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του Δημάρχου, για λόγους που ανάγονται στην άσκηση των καθηκόντων του.

Δ. Τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου κ. Γραμμένου Σπυρίδωνα του Γεωργίου όταν απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί ο Δήμαρχος.

 

2. Ορίζει τον Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Σπυρίδωνα Μπερδέση του Γεωργίου, ως Εντεταλμένο Σύμβουλο Δημοτικής Αστυνομίας, χωρίς αντιμισθία, με θητεία από 08/01/2021 έως 07/01/2022, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου και του μεταβιβάζει αρμοδιότητες ως εξής:

 

 

Α. Του Αυτοτελούς Τμήματος Δημοτικής Αστυνομίας

Β. Τις αρμοδιότητες του ανωτέρω Εντεταλμένου Συμβούλου όταν απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί ο Δήμαρχος.

  •  Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα του θα ασκεί ως Α΄ Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Ηλεκτροφωτισμού, κ. Μιχαήλ Κουτσάκης. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Α’ Αναπληρωτή Δημάρχου, τα καθήκοντά του θα ασκεί ως Β’ Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Ηλίας Τάφας και σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος αυτού, ο Γ΄ Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Σωτήριος Κοσκολέτος.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ