Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Γ. Βούρος: Οι άξονες αναπτυξιακής πολιτικής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας [Βίντεο]

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γ. Βούρος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (16/11/2021), τοποθετήθηκε σχετικά με τους άξονες της αναπτυξιακής πολιτικής του Δήμου, το σχέδιο της δημοτικής αρχής και τα χρηματοδοτικά εργαλεία για την υλοποίηση σημαντικών έργων και δράσεων στην πόλη μας την διετία 2021-2023.

Αναλυτικά ανέφερε:

“Αγαπητοί και αγαπητές δημοτικοί σύμβουλοι, σας καλωσορίζω στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου.

Πριν υπεισέλθουμε στην συζήτηση του μοναδικού θέματος της Ημερήσιας Διάταξης, όπως έχω υποσχεθεί, επιθυμώ να παρουσιάσω εν συντομία στο σώμα, ώστε να ενημερωθούν και οι συμπολίτες μας, για την προετοιμασία που έκανε τους προηγούμενους μήνες, εν μέσω κορωνοϊού και πανδημίας η Δημοτική μας Αρχή, και τις προτάσεις που καταθέσαμε στο πρόγραμμα «Αλληλεγγύης και Ανάπτυξης «Α. Τρίτσης».

Προετοιμασία για τις υποδομές, την αναπτυξιακή πολιτική, τις ψηφιακές υπηρεσίες και τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου μας, το περιβάλλον, την καθαριότητα και το πράσινο.

Άξονες και στόχοι που θα παρουσιαστούν αναλυτικά και στην τοπική κοινωνία της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

Άξονες και στόχοι που όσο και αν θέλουν να τους ευτελίσουν ορισμένες πτέρυγες του Δημοτικού μας Συμβουλίου, απαιτούν γνώση, χρόνο, σκληρή δουλειά αλλά και τα απαραίτητα χρηματοδοτικά εργαλεία για να επιτευχθούν.

Με αφορμή λοιπόν την ένταξη εδώ και λίγες ημέρες του έργου: «Συντήρηση δημοτικών ανοιχτών αθλητικών χώρων και σχολικών μονάδων του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας» προϋπολογισμού 385.711,53 € στον Άξονα Προτεραιότητας «Παιδεία, Πολιτισμός, Τουρισμός και Αθλητισμός» του «Α. Τρίτσης», με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, κ. Στέλιου Πέτσα, ενημερώνω σήμερα το σώμα και φυσικά τους συμπολίτες μας που μας παρακολουθούν για τις δράσεις που άπτονται της Αναπτυξιακής Πολιτικής του Δήμου…“.

Δείτε την τοποθέτηση του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γ. Βούρου:

Δείτε αναλυτικά την παρουσίαση εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ