Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

Γ. Βούρος: Η θέση της δημοτικής αρχής για το θέμα του οδοφωτισμού

Δημοσιεύθηκε

στις

Σχετικά με το ζήτημα αναβάθμισης του οδοφωτισμού σε Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα τοποθετήθηκε ο Δήμαρχος της πόλης Γ. Βούρος.

Σε σχετική ανακοίνωσή του αναφέρει:
“Αισθάνομαι την ανάγκη να ενημερώσω τους συμπολίτες μας, για τα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών που αφορούν το φλέγον και χρονίζον θέμα της απαραίτητης αναβάθμισης του οδοφωτισμού στην πόλη μας.
Σήμερα γίναμε μάρτυρες της πλήρους διαστρέβλωσης των απόψεων που εξέφρασα γραπτώς προς την «επιτροπή Διενέργειας του Διεθνούς Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για την προμήθεια φωτιστικών Led για την αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας».
Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε το ΔΣ του Σωματείου εργαζομένων στις 27/8/2021 αναφέρεται επί λέξει «…χθες 26/8/2021 παρακολουθήσαμε το πρωτοφανές: Δήμαρχος να δίνει «εντέλλεσθε» για να συνεδριάσει μια επιτροπή, απειλώντας τα μέλη της με πειθαρχικές διώξεις…».
Ο ισχυρισμός αυτός είναι ψευδής και συκοφαντικός, καθώς ουδέποτε εξεδόθη εντέλλεσθε και ουδέποτε ήρθα σε επαφή με μέλη της επιτροπής, γεγονός που γνώριζαν τα μέλη του Σωματείου.
Γίνεται με αποκλειστικό σκοπό να βλάψει την τιμή και την υπόληψή μου αλλά και την εμπιστοσύνη των δημοτών προς τη Δημοτική Αρχή.
Το δελτίο Τύπου αυτό απεστάλη στον Δήμο, στους υπαλλήλους και τον τοπικό τύπο.
Θεωρώ ότι η παραπάνω πρωτοφανής ενέργεια, ξεπερνά τα εσκαμμένα, είναι απαράδεκτη, αήθης και ανοίκεια και δηλώνω ότι είμαι και είμαστε ως Δημοτική Αρχή αποφασισμένοι να προχωρήσουμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια προκειμένου να σταματήσει αυτή η πολιτική κατρακύλα, να αποκατασταθεί η αλήθεια και να υπερασπιστούμε το συμφέρον των συμπολιτών μας.”
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ