Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

Αύξηση θέσεων για το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν.Φιλαδέλφειας ζητά ο Δήμος και οι γονείς  

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΤΥΠ ΑΕ (Κτιριακές Υποδομές), κ. Ιωάννη Χαρωνίτη, συναντήθηκε αντιπροσωπεία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Ν.Φ –Ν.Χ και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Φιλαδέλφειας.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου, Κώστας Μπαρούτας εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο, ο πρόεδρος  της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων  Ν.Φ –Ν.Χ κ. Αλέξανδρος Γούλας και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ουΔημοτικού Σχολείου Ν. Φιλαδέλφειας  κ. Κατερίνα Παντελάρου  – Περζού.

Στη συνάντηση τέθηκε το θέμα που αφορά την αναγκαιότητα για την αύξηση των θέσεων φοίτησης στο σχολείο. Με δεδομένο ότι το νέο σχολικό συγκρότημα έχει εξαντλήσει τον υπάρχοντα συντελεστή δόμησης της περιοχής, διατυπώθηκε το αίτημα να προχωρήσει άμεσα από τις ΚΤΥΠ Α.Ε η διαδικασία που απαιτείται για την επαύξηση του και κατόπιν την διαμόρφωση των απαιτούμενων χώρων.

Ο Διευθύνοντας Σύμβουλος των ΚΤΥΠ ΑΕ, κ. Ιωάννης Χαρωνίτης ενημέρωσε την αντιπροσωπεία ότι αυτή την στιγμή βρίσκεται σε διαδικασία ψήφισης νομοσχέδιο που θα παραχωρεί την ιδιοκτησία όλων των σχολικών μονάδων στους δήμους. Επομένως στους αμέσως επόμενους μήνες ο Δήμος, ως μοναδικός ιδιοκτήτης, θα έχει την δυνατότητα να προχωρήσει στην διαδικασία αύξησης του συντελεστή δόμησης και στην συνέχεια της διαμόρφωσης των απαιτούμενων νέων χώρων στο σχολείο.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ