Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Αποκατάσταση στις λακκούβες σε Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα

Δημοσιεύθηκε

στις

Το πρόβλημα των λακκουβών στους δρόμους της πόλης αποφάσισε να λύσει το το Τεχνικό Συνεργείο Άμεσης Επέμβασης Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Η αρχή έγινε, με αρκετές και πολύ επικίνδυνες λακκούβες να είναι πλέον αποκατεστημένες, τόσο στη Νέα Χαλκηδόνα, όσο και στη Νέα Φιλαδέλφεια, με έμφαση στην περιοχή Απομάχων. Όπως αναφέρεται, σύντομα, με συστηματική προσπάθεια, η εικόνα των δρόμων της πόλης θα είναι πολύ διαφορετική και οι μετακινήσεις θα γίνονται με μεγαλύτερη ασφάλεια.

 

 

 

Τις εργασίες αποκατάστασης στις λακκούβες που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι του Τεχνικού Συνεργείου Άμεσης Επέμβασης του Δήμου επέβλεπαν ο Δήμαρχος Γιάννης Τομπούλογλου και η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ευτυχία Παπαλουκά, ενώ στην περιοχή Απομάχων την καταγραφή και προταιρεοποίηση των προβληματικών σημείων ανέλαβαν ο αρμόδιος εντεταλμένος σύμβουλος περιοχών Απομάχων-Αγίας Μαρίνας & Αθλητισμού Ηλίας Επιτρόπου και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Ψηφιακού Μετασχηματισμού-ψηφιοποίησης Υπηρεσιών του Δήμου και παρακολούθησης Υπηρεσιών Υγείας Γιώργος Κελλίδης, κάτοικοι και οι δύο της περιοχής, οι οποίοι, επίσης, παρακολούθησαν από κοντά τις εργασίες.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ