Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Αξέχαστες στιγμές με το Στέλιο Ρόκκο στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας

Δημοσιεύθηκε

στις

Πλήθος κόσμου συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας για την φετινή Πρωτομαγιά.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος στον χαιρετισμό που απηύθυνε λίγο πριν την έναρξη της κεντρικής εκδήλωσης το βράδυ της Δευτέρας 1 Μαΐου στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, αναφέρθηκε στην διαχρονική αξία των μηνυμάτων της εργατικής Πρωτομαγιάς, στους αγώνες των εργαζομένων για καλύτερες συνθήκες εργασίας και καλύτερα μεροκάματα.

Ακολούθησε η συναυλία που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και η Περιφέρεια Αττικής. Μία μαγική βραδιά με περισσότερους από 5.000 θεατές, ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα με τον καταξιωμένο καλλιτέχνη Στέλιο Ρόκκο, που με τα τραγούδια του ξεσήκωσε και ενθουσίασε το κοινό.

Είχαν προηγηθεί με ανάλογη επιτυχία, το βράδυ του Σαββάτου 29 Απριλίου, η συναυλία με την Ρίτα Αντωνόπουλου και το συγκρότημα «Ρεβάνς» καθώς και την Κυριακή 30 Απριλίου  ένα παραδοσιακό – νησιώτικο γλέντι με το συγκρότημα «Ξέφραγο Αμπέλι», στην κεντρική πλατεία της πόλης μας (π. Πατριάρχου).

 

 

 

Κατά την διάρκεια του τριημέρου πραγματοποιήθηκαν επίσης με την συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών, δύο πολύ όμορφες εκδηλώσεις. Παζλ, «στίβος μάχης», φουσκωτά κάστρα, τραμπολίνο, εργαστήρια κηπουρικής, face painting το πρωί της Κυριακής στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, εργαστήρι Πρωτομαγιάτικων στεφανιών και εργαστήρι κηπουρικής το πρωί της Δευτέρας, στο πάρκο «Γ. Αποστολάκης» της Νέας Χαλκηδόνας.

Τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου τίμησαν με την παρουσία τους o Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών Γιώργος Βλάχος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Σοφία Αλυμάρα, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, υποψήφιοι Βουλευτές, υποψήφιοι Δήμαρχοι, μέλη συλλόγων και φορέων της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας και εκατοντάδες συμπολίτες μας.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Ηλεκτροφωτισμού Μιχάλης Κουτσάκης, καθώς και το σύνολο των στελεχών της Δημοτικής αρχής, εκφράζουν τις δημόσιες ευχαριστίες τους, στους εργαζόμενους της υπηρεσίας καθαριότητας, οι οποίοι μετά τις τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις αλλά και την εμποροπανήγυρη που συγκέντρωσε χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Αττική, κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια, καταφέρνοντας μέσα σε λίγες ώρες να παραδώσουν στους συνδημότες μας μία καθαρή και περιποιημένη πόλη. Θερμές ευχαριστίες επίσης στα στελέχη των οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου για τις πολυήμερες προετοιμασίες, και φυσικά σε όλες και όλους όσοι εργάστηκαν καθ’ όλη την διάρκεια του τριημέρου τόσο για την πραγματοποίηση των πολιτιστικών εκδηλώσεων όσο και για την ομαλή λειτουργία της εμποροπανηγύρεως.

Ανανεώνουμε πλέον το ραντεβού μας για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς του 2024!

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ