Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

Ανοιχτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Δημοσιεύθηκε

στις

Tη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Νέας Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, διοργάνωσε στο Πνευματικό Κέντρο Ν. Φιλαδέλφειας ανοιχτή συνέλευση με ομιλητές τους υποψήφιους βουλευτές του Β1 Τομέα , Ευκλείδη Τσακαλώτο, Ειρήνη Γκαμάτση, Γιώργο Μπουγελέκα και Κατερίνα Αρβανιτάκη.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν και χαιρέτησαν οι υποψήφιοι βουλευτές Νανή Πολίτου, Τέρενς Κουίκ, Θέμης Κοτσιφάκης και Τσουκαλής Κώστας.
Σε μια κατάμεστη αίθουσα, οι πολίτες ανταποκρίθηκαν στην ανάγκη να ενημερωθούν για τα κρίσιμα επίδικα των επερχόμενων εκλογών αναφορικά με την Οικονομία, την Υγεία, την Παιδεία και τα Εργασιακά.
Από τους καθ΄ύλην αρμόδιους άκουσαν επιχειρήματα για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στα ζητήματα που αφορούν άμεσα την ζωή όλων ενώ αναλύθηκαν με συγκριτικά στοιχεία τα προγράμματα των δυο μεγάλων κομμάτων.
Ειδική μνεία έγινε για τις αναλογικές δυνατότητες που πρέπει να παρέχει μια κυβέρνηση στην κοινωνία προκειμένου να επιτυγχάνεται η ίση πρόσβαση σε ευκαιρίες, δυνατότητες και παροχές σε ένα σύγχρονο κράτος.
Στην εκδήλωσή παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος, ο ιδρυτής της Δύναμης Πολιτών Θανάσης Μάλλιος, η Πρ. του Κοινοτικού Συμβουλίου Δήμητρα Αθανασίου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πόλης Ενότητα» Τάσος Κωνσταντινίδης, η Δ. Σ. και πρώην η Αντιδήμαρχος Χαρά Ρόκου, ο Δ. Σ. Κωνσταντίνος Ντάτσης , και οι Πρ. Αντιδήμαρχοι Μαίρη Μαργαριτοπούλου, Κώστας Ευαγγελινός, Μίμης Κωνσταντάτος.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ