Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Αναζήτηση οικιών προς μίσθωση από το Πρόγραμμα ESTIA II στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας

Δημοσιεύθηκε

στις

H Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας– Ν. Χαλκηδόνας (Κ.Ε.Δ.Ν.Φ.Ν.Χ.), αναζητά οικίες προς μίσθωση στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος ESTIA II το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και με χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η μίσθωση αφορά στο διάστημα μέχρι το τέλος του 2020, με δυνατότητα επέκτασης για το 2021. Η σύναψη μισθωτηρίου συμβολαίου με τον εκάστοτε ιδιοκτήτη πραγματοποιείται μετά από επίσκεψη της Επιτροπής Πιστοποίησης της Καταλληλότητας των διαμερισμάτων και αντίστοιχης έγκρισης αυτής.

Καλύπτονται:

1. Η καταβολή του μισθώματος με δυνατότητα τρίμηνης προπληρωμής μέχρι το τέλος του 2020.

2. Όλοι οι λογαριασμοί (νερού, ρεύματος, κοινόχρηστων κλπ).

3. Η καθημερινή φροντίδα θεμάτων που αφορούν στη διαβίωση των προσφύγων με εξειδικευμένο προσωπικό καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους.

4. Η ασφάλιση των οικιών αυτών.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικώς στο 210-2523584 και ηλεκτρονικά στο [email protected]

Οι αιτήσεις υποβάλλονται είτε αυτοπροσώπως στη διεύθυνση Αγ. Αναργύρων 9 στη Νέα Χαλκηδόνα Τ.Κ. 14343, είτε (υπογεγραμμένες) ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ