Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: 40χρονος βίασε, κούρεψε και έκλεψε 25χρονη

Δημοσιεύθηκε

στις

Bιασμό από έναν 40χρονο διακινητή ναρκωτικών κατήγγειλε 25χρονη στη Νέα Σμύρνη.

Ο δράστης φέρεται να τη βίασε παρουσία τεσσάρων ατόμων, να της ξύρισε το κεφάλι και να της έκλεψε το κινητό τηλέφωνο και τα προσωπικά της έγγραφα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ.

Η 25χρονη κατήγγειλε ότι ο 40χρονος την κάλεσε σπίτι του, την ακινητοποίησε, της έδεσε τα χέρια με πλαστικές χειροπέδες και παρουσία των τεσσάρων ατόμων τη βίασε.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι πράξεις του καταγράφηκαν από κάμερα κλειστού κυκλώματος που έχει εγκατεστημένες στο σπίτι. Στην συνέχεια την ανάγκασε να κάνει μπάνιο, αφού την απείλησε με μπαστούνι του μπέιζμπολ και πιστόλι και της ξύρισε μέρος του τριχωτού της κεφαλής.

Ο κακοποιός, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για διακίνηση ναρκωτικών, της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο και τα προσωπικά της έγγραφα και την έδιωξε από το σπίτι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 25χρονη μετέβη στο τμήμα ασφαλείας της Νέας Σμύρνης και κατήγγειλε το περιστατικό.

Με την συνδρομή της ΟΠΚΕ και της δίωξης ναρκωτικών, οι άνδρες της ασφάλειας της Νέας Σμύρνης εισέβαλαν στο σπίτι και εντόπισαν τον δράστη, μια γυναίκα που ήταν παρούσα, σύμφωνα με το θύμα στο βιασμό της και ένα άλλο άτομο.

Τον συγκεκριμένο άνδρα είχαν θέσει υπό παρακολούθηση τα στελέχη της ασφάλειας της Νέας Σμύρνης, καθώς υπήρχαν πληροφορίες πως διακινούσε ναρκωτικές ουσίες, ενώ στο παρελθόν είχε απελαθεί από τη χώρα και του είχε απαγορευτεί η είσοδος για 10 χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ