Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Το μήνυμα του Δημάρχου Νέας Σμύρνης για τη νέα χρονιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Σταύρος Τζουλάκης, με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στο site του Δήμου στέλνει ευχές για την νέα χρονιά.

Αναλυτικά το μήνυμα του Δημάρχου Νέας Σμύρνης: 

“Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,

Το 2020 μας εισάγει στην τρίτη δεκαετία του 21ου αιώνα. Κάθε ξεκίνημα ενέχει την προσδοκία για κάτι καλύτερο και αναζωπυρώνει την ελπίδα και την αισιοδοξία για πρόοδο και ευημερία. Ξέρουμε καλά ότι τίποτα δεν κερδίζεται από μόνο του. Χρειάζεται αδιάκοπη εργασία και υπευθυνότητα. Απαιτείται ειλικρίνεια μεταξύ των ανθρώπων, αλλαγή νοοτροπίας σε κάποιες περιπτώσεις, μα κυρίως γόνιμη συνεργασία και αποφασιστικότητα όλων μας προκειμένου να γίνει πιο λειτουργική η καθημερινότητα του πολίτη και να μπουν γερά θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών και του τόπου μας.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, στην μακρά περίοδο της κρίσης, αν και υπέστη τεράστιο πλήγμα ως θεσμός, δεν σταμάτησε να στηρίζει με διαρκείς παρεμβάσεις τον πολίτη. Έχει υποχρέωση και ευθύνη να συνεχίσει τη συμβολή της στην αναπτυξιακή πορεία του ατόμου και του συνόλου και αυτό θα κάνουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Με ενωτική διάθεση και όρεξη για δουλειά συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Εύχομαι από καρδιάς υγεία και ευημερία, προσωπική και οικογενειακή, κοινωνική πρόοδο και φυσικά ειρηνική  συνύπαρξη. Καλή Χρονιά.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ