Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

«Πράσινο» φως για τα έργα κατασκευής του νέου κλειστού Γυμναστηρίου Ν. Σμύρνης

Δημοσιεύθηκε

στις

Το «πράσινο» φως για την έναρξη των έργων κατασκευής του νέου κλειστού γυμναστηρίου, βιοκλιματικό – πολυδύναμο αθλητικό κέντρο Δήμου Νέας Σμύρνης, δυναμικότητας 3.500 θέσεων, δόθηκε μετά την υπογραφή της εργολαβικής σύμβασης μεταξύ του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας κ. Χ. Παναγιωτόπουλο.

Το έργο έχει χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης τα 2 χρόνια και θα κατασκευαστεί με χρηματοδότηση από τους ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής συνολικού προϋπολογισμού δημοπράτησης ύψους 20.850.000,00 ευρώ.

Στην υπογραφή της σύμβασης παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ν. Σμύρνης κ. Σ. Τζουλάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα κα Δ. Νάνου και ο Δ/ντής Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής κ. Αλ. Καλογερόπουλος.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης έκανε λόγο για μία πολύ σημαντική μέρα τόσο για τον Δήμο Ν. Σμύρνης όσο και για την Περιφέρεια Αττικής, επισημαίνοντας πως μετά από 2 χρόνια διαβουλεύσεων, γίνεται πραγματικότητα ένα οραματικό έργο με πολλαπλά οφέλη για τους κατοίκους της Ν. Σμύρνης και γενικότερα της Αττικής.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ