Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Όσα έγιναν στη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες η συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Νέας Ιωνίας, στην οποία αναπτύχθηκε συζήτηση για το Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό της επόμενης χρονιάς

Την τηλεδιάσκεψη, που ξεπέρασε τις δύο ώρες, συντόνισε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Κουλούρης, ενώ η Δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου, οι Αντιδήμαρχοι και οι υπηρεσιακοί παράγοντες απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα που τους τέθηκαν από τους συμμετέχοντες.

Οι φορείς της Επιτροπής συμμετείχαν παραγωγικά στη διαδικασία με διατυπώσεις γνώμεων και εισηγήσεις προτάσεων σχετικά με τα αναπτυξιακά προγράμματα και τα προγράμματα δράσης του δήμου, για θέματα γενικότερου τοπικού ενδιαφέροντος.

Στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Αντώνης Καρβουνιάρης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Αριστείδης Χατζησαββίδης, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α’/θμιας Εκπαίδευσης Αγγελική Δούκα, ο Πρόεδρος του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. Λουκάς Χριστοδούλου, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ