Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

“Τ΄αστεράκια” του Ιωνικού Συνδέσμου έκλεψαν τις εντυπώσεις στην παράσταση «Παραμύθι δίχως όνομα»

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023, στις 7 το απόγευμα, στην κατάμεστη αίθουσα της Ένωσης Σπάρτης Μ. Ασίας, η παιδική θεατρική ομάδα του Ιωνικού Συνδέσμου «Τ’ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ» παρουσίασε την παιδική θεατρική παράσταση «Παραμύθι δίχως όνομα» της Πηνελόπης Δέλτα, σε διασκευή Έλενας Παλαιολόγου.

Οι μικροί ηθοποιοί με μεγάλη σπουδή διασκέδασαν μικρούς και μεγάλους που απόλαυσαν ένα ωραίο απόγευμα σε ένα έργο σε σκηνοθεσία Ισμήνης Σακελλαροπούλου, ενώ τη Σκηνογραφία και Ενδυματολογία επιμελήθηκε η Έλενα Παλαιολόγου. Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η Αντιπρόεδρος του Ιωνικού Συνδέσμου, ιδρύτρια και εμψυχώτρια της Παιδικής Θεατρικής ομάδας «Τ’ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ», Δέσποινα Γεωργαντζή, η οποία έκανε μια αναδρομή των θεατρικών παραστάσεων που παρουσιάστηκαν τα τελευταία 10 χρόνια και απένειμε επαίνους στα παιδιά που έχουν αποχωρήσει από τη θεατρική ομάδα.

Ο πρόεδρος του Ιωνικού Συνδέσμου Γιάννης Κοντίτσης, έκανε αναφορά στις δραστηριότητες των τμημάτων που δημιουργήθηκαν και την μεγάλη ανταπόκριση που έχουν με την συμμετοχή μελών. Ενημέρωσε για την μεγάλη εκδήλωση η οποία διοργανώνεται στις 19 Ιουνίου από τις χορευτικές ομάδες, την χορωδία και την Νεανική ορχήστρα του Ιωνικού Συνδέσμου και κάλεσε τους συμμετέχοντες να παρευρεθούν και σε αυτή. Στη συνέχεια, επέδωσε επαίνους στους μικρούς ηθοποιούς της παράστασης «Παραμύθι δίχως όνομα».

 

 

 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες, γέλια παιδικά και μια υπόσχεση ότι η παιδική θεατρική ομάδα θα συνεχίσει από τον προσεχή Σεπτέμβριο με καινούργιο θεατρικό έργο και άλλες δράσεις. Στην έξοδο τους περίμενε ένα δροσερό παγωτό, προσφορά των ζαχαροπλαστείων “Τα Γιούλια”.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Ν.Ι.Φ.Η.Χ. κ. Γαβριήλ, πατήρ Μιχαήλ Χατζηαντωνίου, η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαίδου, η Αντιδήμαρχος Γκέλλυ Σακαλόγλου, ο πρώην δήμαρχος Νέας Ιωνίας Ηρακλής Γκότσης, οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων «Δημιουργία-Αλληλεγγύη» Παναγιώτης Μανούρης και «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία» Χρήστος Κανλής, οι δημοτικοί σύμβουλοι Φώτης Τσομπάνογλου και Όλγα Ακιανίδου, ο Πρόεδρος του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. και της Ένωσης Σπάρτης Μ. Ασίας Λουκάς Χριστοδούλου, η Πρόεδρος του Παραρτήματος Αντικαρκινικής Ν. Ιωνίας Βέτα Γεωργιάδου και πολλοί δάσκαλοι των δημοτικών σχολείων.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ