Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Σύνδεσμος Αλαγιωτών Νέας Ιωνίας: Εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για την Εκλογή του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Αλαγιωτών Ν.Ιωνίας Αττικής & Περιχώρων .

Αναλυτικά έχουν ως εξής:

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΟΥΒΕΛΟΓΛΟΥ Γ.

ΑΝΤΙΠΡΌΕΔΡΟΣ: ΚΟΤΣΟΓΛΟΥ Π.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Α΄: ΣΑΚΑΛΟΓΛΟΥ ΓΚ.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Β’: ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ Β.

ΤΑΜΙΑΣ Α’ :ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ Ε.

ΤΑΜΙΑΣ Β’ : ΙΑΤΡΙΔΗΣ Π.

ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ: ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ Σ.

ΜΕΛΗ: ΚΟΥΡΑΚΟΥ Ε., ΚΑΡΤΕΛΙΑ Μ.

 

Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε στην αρχή της Γενικής Συνέλευσης κατόπιν εισήγησης του Προέδρου κ. Γ.Νουβέλογλου λόγω της εκδημίας του Λ.Τσισμετζόγλου- Επίτιμου Προέδρου (εκδημία 1.11.2021) και του Τσοπανάκη Κ. (εκδημία 8.11.2020).

Η διεξαγωγή των Εκλογών ξεκίνησε με τον απολογισμό των πεπραγμένων των ετών 2018-2021 (ενός έτους παράταση λόγω πανδημίας). Μεταξύ των πεπραγμένων ήταν η αγορά ακινήτου – Καρολίδου 5, Ν.Ιωνία, η διαχείριση ακίνητης περιουσίας – οδός Αθηνάς Ν.Ιωνία-οι εκδηλώσεις στον Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, σε άλλους Δήμους και εντός της Ν.Ιωνίας πολιτιστικές και διαδικτυακές κα.

Η προσέλευση Μελών στις Εκλογές ήταν μεγάλη. Ιδιαίτερα ενθαρρυντικό ήταν το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκαν εγγραφές Νέων Μελών, ενώ από την Κύπρο εγγράφηκε ως μέλος η καταγόμενη από Αλάγια κα Αβραμίδου η οποία μετέφερε χαιρετισμούς από την Πρόεδρο του Συνδέσμου Μικρασιατών Κύπρου κα Μόνα Σαββίδου.

Να τονισθεί ότι στις Εκλογές τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των παρευρισκομένων από τον Covid-19.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ