Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Σύλλογος Π.Ε. Σεφέρης: Ανακοίνωση – παρέμβαση για το ενδεχόμενο εγκατάστασης αμαξοστασίου στην Αλσούπολη

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε ανακοίνωση – παρέμβαση με την οποία αντιδρά στο ενδεχόμενο εγκατάστασης αμαξοστασίου στην Αλσούπολη προχώρησε ο Σύλλογος Π.Ε. Σεφέρης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: “Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ» πληροφορήθηκε ότι στα σχέδια της Δημοτικής αρχής της Ν. Ιωνίας, για τη μετεγκατάσταση του χώρου στάθμευσης των απορριμματοφόρων  του Δήμου είναι, με πρόταση της Δημάρχου κας Θωμαϊδου, η αγορά  του οικοπέδου της πρώην ALTEC A.E.  στην περιοχή της Αλσούπολης, απέναντι από το σχολικό συγκρότημα του 16ου Δημοτικού,  του ΣΜΕΑΕ και του 16ου Νηπιαγωγείου.

Ο Σύλλογός μας «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ» συμπαραστέκεται στους κατοίκους της περιοχής που δικαίως αγανακτούν στα σχέδια της δημοτικής αρχής, αφού βλέπουν ότι στις  προτεραιότητές της δεν είναι η αξιοποίηση χώρων σύμφωνα με τις σύγχρονες μορφωτικές, αθλητικές και ψυχαγωγικές ανάγκες των παιδιών τους και των ίδιων.

Όταν μάλιστα ο 6ος Βρεφονηπιακός  σταθμός δεν λειτουργεί πλέον διότι δεν πληρούσε τις κατάλληλες προδιαγραφές, όταν το Διαπολιτισμικό Δημοτικό σχολείο στεγάζεται σε ακατάλληλο νοικιασμένο κτήριο, όταν σε όλο τον Δήμο δεν έχει ιδρυθεί ένα Ειδικό νηπιαγωγείο και αρκετά τμήματα Νηπιαγωγείων στεγάζονται σε προκάτ, με τη δικαιολογία από την πλευρά της Δημοτικής αρχής ότι δεν υπάρχουν χώροι, είναι απαράδεκτο να παραχωρούνται ελεύθερα οικόπεδα.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ» αποφασίζει ομόφωνα τη συμμετοχή του Συλλόγου μας  στην κινητοποίηση σωματείων, μαζικών φορέων και κατοίκων  της περιοχής την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022 στις 12.00 το μεσημέρι στο Παναιτώλιο και καλεί τα μέλη του σε μαζική παρουσία.”

 

 
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ