Ελάτε στην παρέα μας

Επιχειρήσεις

Σχεδιάζοντας τη Νέα Ιωνία του αύριο – Στιγμιότυπα από την εκδήλωση της δημοτικής παράταξης «αλλαγή για τη Νέα Ιώνια»

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιτυχία διεξήχθη η εκδήλωση της δημοτικής παράταξης «αλλαγή για τη Νέα Ιώνια» με θέμα: «Σχεδιάζουμε τη Νέα Ιωνία του αύριο – Επιχειρηματικός κόσμος και προοπτικές ανάπτυξης», στην κατάμεστη αίθουσα του κινηματογράφου Αστέρα.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Νέας Ιωνίας Βασίλης Χριστοδούλου ανέπτυξε με σαφήνεια και ρεαλισμό το σχέδιο του για τη Νέα Ιωνία του αύριο αλλά και τον τρόπο με τον οποίο ο Δήμος μπορεί να σταθεί δίπλα στον επιχειρηματικό κόσμο και να συμβάλλει στην ανάπτυξη του. Πάρκινγκ, πεζόδρομοι και πεζοδρόμια, φωτισμός, καινοτόμες εφαρμογές, καθιέρωση θεσμών και γεγονότων σε κάθε εορταστική περίοδο, ανάπτυξη των συνοικιακών αγορών, «Λευκή Νύχτα» είναι μερικές από τις προτάσεις που κατατέθηκαν. Παράλληλα, ο κύριος Χριστοδούλου ενημέρωσε ότι στα επόμενα οχτώ έτη τη Νέα Ιωνία θα διασχίζουν πλέον δυο σταθμοί του μετρό, γεγονός που μπορεί να αλλάξει άρδην την εικόνα του Δήμου σε όλα τα επίπεδα.

Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Νέας Ιωνίας κύριος Ευστάθιος Νουβέλογλου στάθηκε στο γεγονός ότι πρέπει να υπάρχει αγαστή συνεργασία μεταξύ του εμπορικού κόσμου και του Δήμου προς όφελος και των δυο, ενώ πρότεινε συγκεκριμένη αρμοδιότητα αντιδημάρχου που θα ασχολείται αποκλειστικά με τα ζητήματα της αγοράς.

 

 

 

 

 

Ο γενικός γραμματέας του οικονομικού επιμελητηρίου Αθηνών κύριος Κώστας Παπαδημητρίου τόνισε το γεγονός ότι οι Δήμοι πρέπει να ακούν τους ανθρώπους της αγοράς, να συνεργάζονται στενά αναφερόμενος παράλληλα σε επιτυχημένα παραδείγματα πόλεων που αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο χρηματοδοτικό εργαλείο προόδευσαν, ενώ επεσήμανε πως η καθιέρωση εκδηλώσεων σε σταθερή ημερομηνία θα μπορούν να φέρουν νέο κόσμο στην αγορά.

 

 

 

 

Άκρως συγκινητικές ήταν οι στιγμές όταν τιμήθηκαν οι τέσσερις επιχειρήσεις της πόλης για τη σημαίνουσα προσφορά στην κοινωνία της Νέας Ιωνίας. Από τους πιο παλιούς εμπόρους της πόλης το «Καφεκοπτείο Λουκάς» και οι «Ξηροί Καρποί Ιορδάνης», καθώς επίσης η «ΚΑΒΑ Νέκταρ» των κυρίων Τσιακαλάκη – Τεμερτζόγλου και η εταιρεία «Admiral» του κυρίου Παναγάκου.

 

 

 

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η κυρία Κατερίνα Μπατζελή, τέως ευρωβουλευτής και υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στον Βόρειο Τομέα Αττικής, ο κύριος Ξένος Μανατογιάννης, τέως δήμαρχος Βριλησσίων και υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στον Βόρειο Τομέα Αττικής, ο κύριος Παναγιώτης Βλάχος, υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στον Βόρειο Τομέα Αττικής, η κυρία Λιούλια – Σίσκου Γεωργία υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στον Βόρειο Τομέα Αττικής, ο κύριος Γιάννης Παπαγεωργόπουλος, μέλος του πολιτικού συμβουλίου ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, η κυρία Ακιανίδου Όλγα, δημ. σύμβουλος με την παράταξη Ενότητα για τη Νέα Ιωνία, ο κύριος Παναγιώτης Δεστούνης, γραμματέας της τοπικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νέας Ιωνίας, ο κορυφαίος αθλίατρος κύριος Πισκοπάκης Νικόλαος και πλήθος επιχειρηματιών του τόπου μας. Τον συντονισμό και παρουσίαση της εκδήλωσης είχε ο κύριος Φώτης Μάνταλος.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ