Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Συνεχίζεται το έργο κατασκευής υπογείου σταθμού αυτοκινήτων στη Νέα Ιωνία

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς το έργο «Ανάπλαση Οικοδομικού Τετραγώνου 150 και κατασκευή υπογείου σταθμού αυτοκινήτων» στο Δήμο Νέας Ιωνίας.

Η εξέλιξη του έργου συζητήθηκε στη συνάντηση της Δημάρχου Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου με τη Πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης του Έργου Φωτεινή Νταλιάνη την Παρασκευή 15 Μαΐου 2020 στο Δημαρχείο της Νέας Ιωνίας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης έγινε ενημέρωση για την πρόοδο των εργασιών, ενώ διαβεβαιώθηκε ότι θα συνεχιστεί η επιτυχής συνεργασία Δήμου και Περιφέρειας για να ξεπεραστεί κάθε εμπόδιο προκειμένου να μην προκύψουν καθυστερήσεις στην πορεία υλοποίησης του έργου.

Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου ανέφερε σχετικά: «Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη, την Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών κα. Λουκία Κεφαλογιάννη, καθώς και την Περιφερειακή Σύμβουλο και Πρόεδρο Επιτροπής Παρακολούθησης Έργου κα. Φωτεινή Νταλιάνη για την αγαστή συνεργασία σε μια κομβική χρονική στιγμή για την υλοποίηση του έργου. Από τη σημερινή συνάντηση προκύπτει ότι το έργο συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και ευελπιστούμε να μην υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις στην πορεία υλοποίησης και να ολοκληρωθεί εντός του εγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο έργο υποδομής για την πόλη μας, το οποίο αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων, του εμπορικού κόσμου και των επισκεπτών της Νέας Ιωνίας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ