Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Συνεδριάζει την Δευτέρα μέσω τηλεδιάσκεψης το Δ.Σ. Ν. Ιωνίας [Θέματα]

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεδριάζει εκ νέου μέσω τηλεδίασκεψης το Δ.Σ. Νέας Ιωνίας. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 και ώρα 20:00.

Η συνεδρίαση θα αρχίσει στις 19:00 με την συζήτηση του εξής θέματος: Έγκριση απολογισμού ταμιακής διαχείρησης Δήμου Νέας Ιωνίας Αττικής, οικ. έτους 2019.

Τα υπόλοιπα θέματα ημερήσιας διάταξης για συζήτηση και λήψη αποφάσεων:

  Θ Ε Μ Α Τ Α
1 Μεταφορά της έδρας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
2 Συζήτηση επί της κατατεθείσας επιστολής της Δημοτικής Παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη», σχετικά με την αξιολόγηση των καθαριστριών στα σχολικά συγκροτήματα της πόλης.
3 Συζήτηση επί των κατατεθειμένων επιστολών της Δημοτικής  Παράταξης «Ενότητα Για Τη Νέα Ιωνία» και ψήφισμα σχετικά με τις αυξημένες ανάγκες καθορισμού στα Σχολεία της πόλης μας, λόγω Κορονοϊού.
4 ΄Εγκριση 2ης τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος 2020.
5 2η Αναμόρφωση του Δημοτικού Προϋπολογισμού έτους 2020.
6 Ορισμός δύο Δημοτικών Συμβούλων με τους νόμιμους αναπληρωτές τους για τη σύσταση Επιτροπής προσδιορισμού αξίας και καταλληλότητας ακινήτων, του άρθρου 186 παρ. 5 και 192, 194 και 201 του Ν. 3463/2006 για το έτος 2020.

 

7 Καθιέρωση διαφορετικού ωραρίου εργασίας προσωπικού της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας.
8 Αντικατάσταση εκπροσώπου της Δημοτικής Παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» στο Δ.Σ του Ν.Π.Δ.Δ του Δήμου μας, με την επωνυμία Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας  (Ο.Π.Α.Ν).
9 Αντικατάσταση εκπροσώπου της Δημοτικής Παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» στο Δ.Σ του Ν.Π.Δ.Δ του Δήμου μας, με την επωνυμία Κέντρο Βρεφονηπιακής Αγωγής και Φροντίδας Οικογένειας (ΚΕ.ΒΡΕ.ΦΟ).

 

10 Αντικατάσταση εκπροσώπου της Δημοτικής Παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη»  και αλλαγή χαρακτηρισμού μελών στην επιτροπή Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου

 

11 Διευκρινήσεις σχετικά με τον πεζόδρομο της οδού Ασκληπιού, στην εξ΄αναβολής πράξη 28/2020
12 Μίσθωση Ακινήτων για τη στέγαση των Τμημάτων Αγωγής στις περιοχές Αλσούπολης, Πευκακίων, Περισσού, και πλησίον κέντρου Ν. Ιωνίας.

 

 

 

  13 Έγκριση απολογισμού οικ. έτους 2019 του Ιδρύματος με την επωνυμία «ΤΑΚΗΣ ΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ – σπουδαστήριο Νεοελληνικής Ποίησης».
  14 Έγκριση 1ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικ. έτους 2020 του Ιδρύματος «ΤΑΚΗΣ ΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ – Σπουδαστήριο Νεοελληνικής Ποίησης».

 

Πριν από την συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, σε εφαρμογή του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου (αρ. πράξης 209/150ης Συνεδρίασης/27-06-2011), θα προηγηθούν:

  • Ανακοινώσεις Προέδρου.
  • Ανακοινώσεις, ενημερώσεις, προτάσεις Δημάρχου.
  • Ανακοινώσεις, προτάσεις, ερωτήσεις Δημοτικών Συμβούλων και απαντήσεις, άνευ διαλόγου, επί αυτών.

 

 

 

Η συνεδρίαση θα αρχίσει στις 19:00 με την συζήτηση του εξής θέματος:

Έγκριση απολογισμού ταμιακής διαχείρησης Δήμου Νέας Ιωνίας Αττικής, οικ. έτους 2019.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ