Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Συνέχεια περιοδειών και συσκέψεων από τη Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Ιωνίας με υποψήφιο δήμαρχο τον Πέτρο Αλέπη  συνεχίζει την καθημερινή επαφή της με το λαό. Αυτήν την εβδομάδα το πρόγραμμα των παρεμβάσεων και συζητήσεων θα εξελιχθεί ως εξής :

Την Τετάρτη 13 Σεπτέμβρη στις 7 μ.μ. στο ΚΕΠ, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση με τους συνταξιούχους της Νέας Ιωνίας και Νέου Ηρακλείου. Θα μιλήσουν ο Πέτρος Αλέπης και η Κέλλυ Παπαϊωάννου υποψήφια δήμαρχος Νέου Ηρακλείου.

Την Πέμπτη 14 Σεπτέμβρη

-Στις 9.30 π.μ. περιοδεία στους εργαζόμενους στο Δημαρχείο και στις υπόλοιπες υπηρεσίες του Δήμου, με επικεφαλής τον Πέτρο Αλέπη.

-Στις 7 μ.μ. στην πλατεία Φελέκη στην Ελευθερούπολη θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη – συζήτηση με τους κατοίκους της περιοχής. Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης.

Την Παρασκευή 15 Σεπτέμβρη  στις 7.30 μ.μ. στον χώρο της ΕΡΙΟΤΕΚ (στο γήπεδο μπάσκετ), θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας και διεκδίκησης για τη σωτηρία του χώρου και για να φτιαχτούν σχολεία για τις ανάγκες των παιδιών της Νέας Ιωνίας. Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης.

Την Κυριακή 17/9, στις 11 π.μ. θα γίνει σύσκεψη – συζήτηση στην καφετέρια flame στην Αλσούπολη. Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ