Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Στο επίκεντρο οι αθλητικές υποδομές της Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Αντιπροσωπεία των Κομματικών Οργανώσεων Ν. Ιωνίας του ΚΚΕ, αποτελούμενη από τον Μιχάλη Χασιώτη και την Δέσποινα Νησίδου, στελέχη της Τ.Ο. Β/Δ Αθήνας του ΚΚΕ συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΠΑΟ Αλσούπολης Κώστα Τσέλιο το απόγευμα της Δευτέρας, στα φιλόξενα γραφεία του συλλόγου.

Ο Κώστας Τσέλιος εξέφρασε την αγωνία του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου αλλά και όλων των μελών του για την κατάσταση των αθλητικών υποδομών στην Ν. Ιωνία, ότι αυτές επ’ ουδενί λόγω επαρκούν για την κάλυψη των αναγκών των αθλητικών ερασιτεχνικών συλλόγων και για την λειτουργία όχι μόνο των αγωνιστικών τμημάτων αλλά και των τμημάτων υποδομών.

Επικέντρωσε στο ότι στην Αλσούπολη το γήπεδο 5×5 που χρησιμοποιεί ο σύλλογος για τις προπονήσεις των ακαδημιών δεν επαρκεί και ότι χρειάζεται ένα μεγαλύτερο για να μπορούν οι αθλητές να προπονούνται χωρίς προβλήματα. Επίσης δεν υπάρχουν αποδυτήρια αλλά ούτε και τουαλέτες με αποτέλεσμα οι αθλητές να αλλάζουν μέσα στο γήπεδο και όταν χρειάζονται τουαλέτα να χρησιμοποιούν τους διπλανούς χώρους πρασίνου, καθώς και ότι δεν υπάρχει ούτε μια βρύση έστω για να πίνουν νερό.

Τόνισε ιδιαίτερα ότι για τις ανάγκες του λαού και της νεολαίας της Αλσούπολης μπορεί να αξιοποιηθεί ο χώρος των πρώην ανθρακωρυχείων όπου, όπως ανέφερε, εκτός από ένα μουσείο το οποίο πρέπει να δημιουργηθεί για να αναδειχτεί η ιστορία αγώνων και θυσιών του λαού της περιοχής, έναν παιδικό σταθμό που δεν υπάρχει στην περιοχή, η έκταση είναι αρκετή για να δημιουργηθούν και αθλητικές υποδομές που θα δώσουν ανάσα στην ασφυκτική κατάσταση που υπάρχει.

Τα στελέχη του ΚΚΕ υπογράμμισαν ότι το Κόμμα θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του συλλόγου και να στηρίζει τις δίκαιες διεκδικήσεις του και η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την διαβεβαίωση ότι από κοινού θα συνεχίσουν τον αγώνα να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του λαού της περιοχής για σχολικές υποδομές και για υποδομές πολιτισμού και αθλητισμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ