Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Στη Νέα Ιωνία ο Π. Σκουρλέτης – Επικοινωνία με τους εργαζόμενους

Δημοσιεύθηκε

στις

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ, με επικεφαλής τον Βουλευτή και πρώην Υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη, πραγματοποίησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Νέας Ιωνίας και εκπροσώπους του Σωματείου εργαζομένων.

Όπως αναφέρεται, η επίσκεψη στο χώρο εργασίας των εξωτερικών συνεργείων είχε σαν στόχο την ενημέρωση των εργαζομένων για το αντεργατικό νομοσχέδιο και την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ..

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε διάλογος με τους παρευρισκόμενους, κατάθεση απόψεων και ερωτήσεις για εργασιακά θέματα.Το κλιμάκιο ξεναγήθηκε στο χώρο των υπηρεσιών όπου και μοιράστηκε φυλλάδιο με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ..

Στην επίσκεψη παραβρέθηκαν ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Οικονομικών και επικεφαλής της δημ. ομάδας της “ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ” κ. Χ. Κανλής, ο εκπρόσωπος της Νομαρχιακής Επιτροπής κ. Λ. Καρίγιαννης, ο συντονιστής της τοπικής οργάνωσης μελών και Πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων του Δήμου Ν. Ιωνίας κ. Ν. Παπαδόπουλος, εκπρόσωπος από τη νεολαία του κόμματος κ. Προκόπης Κοσμόπουλος και μέλη του συντονιστικού της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ