Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου συμμετείχε η Ένωση Σπάρτης Μ. Ασίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Ένωση Σπάρτης Μ. Ασίας, συμμετείχε στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Ν. Ιωνίας για την επέτειο της 25ης Μαρτίου και την απόδοση τιμής με τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή.

Το πρωί της 25ης Μαρτίου, αντιπροσωπεία του συλλόγου με το λάβαρο της Ένωσης, παραβρέθηκε στην δοξολογία που πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ.

Ακολούθως μετέβη στο Άγαλμα της Μάνας όπου το μέλος του Δ.Σ. κ Νίκος Χατόγλου, κατέθεσε στέφανο.
Στην παρέλαση που ακολούθησε παρέλασε αντιπροσωπεία της Ένωσης με το λάβαρό μας που έφερε ο Ζαχαρίας Παπαγερασίμου με παραστάτες τους Αντώνη και Νικολέτα Σφυράκη και σε δεύτερη σειρά τα μέλη του Δ.Σ. Βασιλεία Ζαχαράκη, Ελισάβετ Παναγιωτάκη και Χρυσούλα Κεφαλοπούλου.

Στην ομάδα των 100 ατόμων με Μικρασιατικές ενδυμασίες συμμετείχε από το Σύλλογο μας η Άννα Παπαγερασίμου, φέροντας την κορδέλα ΣΠΑΡΤΗ.
Να σημειώσουμε ότι την ελληνική σημαία του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. που άνοιξε την παρέλαση, κρατούσαν μεταξύ άλλων φέροντας εθνικές ενδυμασίες ο Πρόεδρος του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. και Πρόεδρος της Ένωσης Σπάρτης Λουκάς Χριστοδούλου και η Αντιπρόεδρος του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης, Ξένια Παλιόγλου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ