Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Σοκ στη Νέα Ιωνία: Ένας νεκρός από πυροβολισμούς σε καφετέρια

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε σοκ βρίσκεται η κοινωνία της Νέας Ιωνίας καθώς χθες το βράδυ ένας άνθρωπος πυροβολήθηκε μέσα σε καφετέρια.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες το περιστατικό είχε αυτή την τραγική κατάληξη… κατά λάθος.

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στις 23:40 το βράδυ της Τρίτης σε καφετέρια με ναργιλέδες στην οδό Κασταμονής, στη Νέα Ιωνία, με έναν Αλβανό να τραυματίζεται βαρύτατα και να καταλήγει λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου μεταφέρθηκε.

 

Πώς έγινε το συμβάν 

Όλα ξεκίνησαν όταν μια παρέα τεσσάρων ατόμων, επίσης Αλβανών, έφτασε με πανάκριβα αυτοκίνητα στο εν λόγω κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Αρχικά μπήκαν σε αυτό και κάθισαν σε έναν χώρο VIP, ενώ μετά από λίγη ώρα έφτασαν και κάθισαν στην ίδια παρέα ακόμα τρία άτομα. Ωστόσο, τα αίματα άναψαν πολύ γρήγορα, καθώς, μέχρι να φτάσει η σερβιτόρα με τα νερά, είχε ήδη ξεκινήσει καβγάς ανάμεσά τους.

Η φασαρία αυτή μεταφέρθηκε και στον χώρο έξω από τα VIP του καταστήματος, εκεί όπου καθόταν το θύμα, το οποίο δεν είχε σχέση μαζί τους. Ξαφνικά, ένας από την παρέα των επτά έβγαλε ένα όπλο και πυροβόλησε, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η σφαίρα να βρει το θύμα στον ώμο, το οποίο λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Οι αστυνομικοί λαμβάνουν καταθέσεις προκειμένου να συνθέσουν τα κομμάτια του παζλ, μεταξύ των οποίων από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, καθώς και από μια σερβιτόρα.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ