Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε γόνιμο κλίμα και με θετικό πνεύμα συνεργασίας πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Νέας Ιωνίας, την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου με μεγάλη συμμετοχή από εκπροσώπους σωματείων και φορέων της πόλης.

Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά, η συνεδρίαση διεξήχθη με απαρτία από την πρώτη κιόλας πρόσκληση, γεγονός που χαιρέτησε ο Πρόεδρος της Επιτροπής και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κώστας Κουλούρης, αλλά και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας όλοι όσοι συμμετείχαν στη διαβούλευση.

Το θέμα που κυριάρχησε στη συζήτηση ήταν η γνωμοδότηση επί του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2020 καθώς και η εισήγηση προτάσεων προς το Δημοτικό Συμβούλιο. Η συζήτηση ξεπέρασε τις δύο ώρες με την Δήμαρχο, τους αντιδημάρχους και τους υπηρεσιακούς παράγοντες να απαντούν σε όλα τα ερωτήματα που τους τέθηκαν από τους παριστάμενους πολίτες.

Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι η Επιτροπή Διαβούλευσης συμβάλλει στη δημιουργία ενός εποικοδομητικού διαλόγου που αφορά την πόλη μας. Στόχος μας είναι η ουσιαστική λειτουργία του δημοτικού οργάνου που θα εκφράζει σε ευρύτατο βαθμό την τοπική κοινωνία, με όσο το δυνατόν περισσότερες συνεδριάσεις, καλώντας παράλληλα τους δημότες να συμμετέχουν σε ανοιχτές συζητήσεις».

Στην πρώτη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Νέας Ιωνίας παραβρέθηκαν η Δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Κώστας Κουλούρης, η Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής, Ελένη Χατζή, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Αριστείδης Χατζησαββίδης, η Πρόεδρος του ΚΕΒΡΕΦΟ, Ελένη Γρίβα, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α’/θμιας Εκπαίδευσης, Αγγελική Δούκα, δημοτικοί σύμβουλοι, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου, πλήθος εκπροσώπων φορέων και δημότες.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ