Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης ζωγραφικής ενηλίκων του Ο.Π.Α.Ν

Δημοσιεύθηκε

στις

Εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Κυριακής 3 Ιουλίου στο Παναιτώλιο Αλσούπολης, η ετήσια έκθεση ζωγραφικής ενηλίκων των τμημάτων δημιουργικής απασχόλησης του Ο.Π.Α.Ν. με Δάσκαλο τον Δημήτρη Βάρβογλη.

Οι δημιουργίες των μαθητών του εκτίθενται στους χώρους του Παναιτωλίου και ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Δημιουργήθηκαν έργα ζωγραφικής από μολύβι, κάρβουνο, παστέλ, ακουαρέλα σε χαρτί, ακρυλικά και ελαιογραφίες σε καμβά με διάφορες θεματικές και τεχνοτροπίες.

Στους χώρους της Πινακοθήκης επικρατούσε το αδιαχώρητο από φιλότεχνους που παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την αξιέπαινη προσπάθεια των μαθητών , σε μια μοναδική βραδιά, τέχνης και πολιτισμού.

 

 

 

 

Στην έκθεση το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου, η Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, Περιβάλλοντος και Δημοτικής Συγκοινωνίας Αγγελική Σακκαλόγλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Αμανατίδης, η Πρόεδρος του ΟΠΑΝ Γεωργία Μπίμη, εκπρόσωποι πολιτιστικών φορέων και πλήθος κόσμου. Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η Τάνια Κουμπή.

 

 

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 10 Ιουλίου, με ώρες λειτουργίας (καθημερινά): 10:00-13:30 & 18:00-21:00.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ