Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Παρουσία κυβερνητικών στελεχών η εκδήλωση της ΔΗΜ.ΤΟ. ΝΔ Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργανώθηκε την καλοκαιρινή βραδιά της Δευτέρας 4 Ιουλίου από τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Νέας Ιωνίας, στον όμορφο χώρο ταβέρνας της περιοχής.

Την εκδήλωση συντόνισε η Αντιπρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης κα Έρρικα Βλαχαντώνη και προλόγισε ο Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης κ. Παντελής Στεργιάννης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν:

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης.
Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως.
Η Υφυπουργός Υγείας, αρμόδια για θέματα Ψυχικής Υγείας, κα Ζωή Ράπτη. Ο Βουλευτής Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών της Ν.Δ. κ. Δημήτρης Καιρίδης.

 

 

 

Χαιρετισμούς απέστειλαν: Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο Βουλευτής της Β1 περιφέρειας Βορείου Τομέα Αθηνών της Ν.Δ. κ. Θεόδωρος Ρουσόπουλος και ο Βουλευτής της Β1 περιφέρειας Βορείου Τομέα Αθηνών της Ν.Δ. και πρώην αναπληρωτής Υπουργός Μετανάστευσης κ. Γιώργος Κουμουτσάκος. Μας τίμησαν επίσης με την παρουσία τους:
Ο πολιτευτής Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών της Ν.Δ. κ. Φώτης Καρύδας. Η πολιτευτής Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών της Ν.Δ. κα Φωτεινή Βρύνα.

Τα μέλη της Π.Ε. της Ν.Δ. κ.κ. Μάρθα Σαμαρά, Ιωάννης Παπαγεωργίου, Διονύσης Γεωργιόπουλος και Διονύσιος Κόπανος.

Από τη Β1 ΔΕΕΠ Βορείου Τομέα Αθηνών και τις ΔΗΜ.Τ.Ο. της Νομαρχιακής:
O Πρόεδρος κ. Σπύρος Αβραμάκος, ο οποίος απηύθυνε και χαιρετισμό, η Α’ Αντιπρόεδρος κα Βάσω Φιλιππάτου και ο Γραμματέας κ. Γιώργος Τσούκας.
Οι Αναπληρωτές Υπεύθυνοι Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων κα Νταίζη Κωνστάν και κ. Θεόδωρος Δεληγιαννάκης.
Η εκπρόσωπος του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης κα Δέσποινα Μεντεσίδου.
Η Νομική εκπρόσωπος της Β1 ΔΕΕΠ κα Κατερίνα Ζαγγανά.
Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας κ. Γιάννης Τομπούλογλου.
Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αμαρουσίου κ. Χρήστος Μπελεγράτης.
Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Γαλατσίου κ. Αλέξανδρος Παπαχρήστος με μέλη του Συμβουλίου του.
Η Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κηφισιάς κα Μαίρη Βενιζέλου – Κοντιζά.
Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Φιλοθέης – Ψυχικού κ. Γιάννης Παπαγεωργίου.

 

 

 

Από την Περιφέρεια Αττικής ήταν παρόντες:

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας κος Γιάννης Κεχρής, η εντεταλμένη σύμβουλος κα Γεωργία Βλάχου, η επίσημη εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Αττικής κα Φωτεινή Δαλιάνη και ο περιφερειακός Σύμβουλος του Βόρειου Τομέα κ. Σπύρος Ευσταθόπουλος. Από τις Δημοτικές παρατάξεις της πόλης:
Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κα Δέσποινα Θωμαΐδου και η Αντιδήμαρχος περιβάλλοντος κα Αγγελική Σακκαλόγλου.

Ο εκπρόσωπος της παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ. Νίκος Αργυρόπουλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης κ. Γιώργος Τσιακαλάκης.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Ιωνία, 21ος αιώνας» κ. Νίκος Κουκουλάρης.

 

 

Επίσης, τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση ο πρώην Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Νέας Ιωνίας κ. Σίμος Χατζηαγγελής.

Τέλος, παρόντες ήταν και ο Γεν. Γραμματέας της «Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας» και μέλος του Δ.Σ. του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. κ. Σταύρος Παπαγερασίμου, ο κ. Παναγιώτης Δρούτσας, ο κ. Σταύρος Δρούτσας, η συνθέτρια κλασσικής μουσικής κα Ευγενία Μανωλίδου, οι διευθυντές των πολιτικών γραφείων των Υπουργών μας κ.κ. Δημήτρης Μπούμπας, Τάκης Παρασκευόπουλος και Άννα Καπαρέλη, ο Πρόεδρος της ΜΟΔ. Α.Ε. και υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής κ. Γιώργος Παπαδημητρίου και ο κ. Νίκος Μπαρμπούνης, υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής.

Το παρών έδωσε σύσσωμο το Συμβούλιο της Τοπικής Οργάνωσης καθώς και ο Αντιπρόεδρος της οικείας ΟΝΝΕΔ Μάριος Γιαγτζόγλου.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ