Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Παρέμβαση της «Δημιουργία Αλληλεγγύη» για τα παγκάκια στην περιοχή του Βείκου

Δημοσιεύθηκε

στις

Την εικόνα των παγκακιών σε όλη την περιοχή του Βείκου καταγγέλει με ανακοίνωση της η «Δημιουργία Αλληλεγγύη» τονίζοντας ότι τα περισσότερα έχουν καταστραφεί.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Τα παγκάκια που ξέχασαν να αλλάξουν

Σε όλη την περιοχή του Βείκου, από το κλειστό τένις στα σχολεία, μέχρι τα όρια της γέφυρας προς την Καλογρέζα, τα περισσότερα παγκάκια αφού καταστράφηκαν από περαστικούς ή και δημότες μας, παρέμειναν έτσι, σε αυτή την κατάσταση, μέχρι σήμερα.

Η κατάστασή τους προκαλεί κίνδυνο ατυχήματος πολύ αυξημένο για παιδιά, που μπορεί να πέσουν πάνω τους παίζοντας ή διασχίζοντας την περιοχή αυτή.

Ακόμα και οι διαβάσεις έχουν καλυφθεί από λάσπες, φύτρωσε και πράσινο από πάνω, αφού κανένας δεν φρόντισε για μεγάλο χρονικό διάστημα, ούτε να καθαρίσει, ούτε φυσικά να τις συντηρήσει.

Η Δημοτική μας παράταξη “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”, ρωτά τη Δημοτική αρχή και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, τι περιμένει; Ατύχημα, ώστε να προχωρήσουν σε ενέργειες που θα έπρεπε να είναι δεδομένες, όπως ο καθαρισμός και η αποκατάσταση των διαδρόμων, παράλληλα με την αλλαγή των κατεστραμμένων, είτε είναι παγκάκια, είτε περιφράξεις;

Δεν δεχόμαστε την άγνοια, αφού υπάρχουν εργάτες καθαριότητας και πρασίνου εκεί καθημερινά, για να φροντίζουν τον χώρο και στις υποχρεώσεις τους είναι η αναφορά καταστροφών δημοτικής περιουσίας.

Μήπως οι υπάλληλοι αναφέρουν αλλά η διοίκηση κωφεύει;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ