Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Παρέμβαση από την “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία” για τους παιδικούς σταθμούς

Δημοσιεύθηκε

στις

Η παράταξη “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία” προέβη στην εξής καταγγελία:

“Παιδικοί Σταθμοί παραμένουν κλειστοί για τρίτη εβδομάδα εξαιτίας του κακού προγραμματισμού της δημοτικής αρχής που ξεκίνησε εργασίες λίγες ημέρες πριν την έναρξη της λειτουργίας των σταθμών, χωρίς ενημέρωση των μελών της αντιπολίτευσης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕ.ΒΡΕ.ΦΟ..

Οι γονείς για τρίτη εβδομάδα αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη φροντίδα των παιδιών τους και την εργασία τους.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΕ.ΒΡΕ.ΦΟ. την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου η δημοτική αρχή προτείνει να δωθεί παράταση στον εργολάβο η οποία ξεκινάει δύο ημέρες νωρίτερα, δηλαδή στις 12 Σεπτεμβρίου. Το συμβούλιο διακόπηκε και δεν ολοκληρώθηκε λόγω της έντασης που προκάλεσε η πρόταση για παράταση εκ μέρους της διοίκησης.

Ανεπίδεκτη μαθήσεως η δημοτική αρχή, συνεχίζει την τακτική που ακολούθησε στις εγγραφές των παιδιών όπου ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης 1ης Σεπτεμβρίου ότι εγγραφές ξεκινούν το πρωί της ίδιας ημέρας με τα γνωστά αποτελέσματα.

Ζητάμε από την κ. Πρόεδρο του ΚΕ.ΒΡΕ.ΦΟ. να συγκαλέσει έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο για να ενημερωθούν τα μέλη του συμβουλίου για την πορεία των έργων στους παιδικούς σταθμούς και κυρίως για να παρθούν οι ενδεδειγμένες αποφάσεις ώστε να σταματήσει η άνευ προηγουμένου ταλαιπωρία γονέων και παιδιών.

Σπυρίδων Βανδώρος

ΑντιΠρόεδρος του ΚΕ.ΒΡΕ.ΦΟ.
“ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ””

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ