Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας μπαίνει στη νέα ψηφιακή εποχή με την εφαρμογή Novoville

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας ενισχύει την ψηφιακή στρατηγική του και βελτιώνει σημαντικά την επικοινωνία με πρώτιστο στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Νovoville, στην οποία γίνεται καταγραφή και παρακολούθηση αιτημάτων καθημερινότητας δημοτών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου: «Με την ηλεκτρονική εφαρμογή Novoville, η Νέα Ιωνία αποκτά ένα νέο ψηφιακό εργαλείο ενεργοποίησης των πολιτών και διάδρασης δήμου-δημότη για την επίλυση καθημερινών προβλημάτων, προσφέροντας παράλληλα χρήσιμα ποσοτικά δεδομένα, δράσεις και ανακοινώσεις του Δήμου.

Η εφαρμογή ξεκίνησε να λειτουργεί πιλοτικά στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας από τον Απρίλιο και μόλις σε δυο μήνες έχουν διεκπεραιωθεί εκατοντάδες αιτήματα πολιτών.

Με επίσημα στοιχεία της Novoville, η Διεύθυνση Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Νέας Ιωνίας βρίσκεται στη κορυφή της σχετικής λίστας με τα υψηλά ποσοστά απόκρισης και επίλυσης αιτημάτων των αντιστοίχων υπηρεσιών Δήμων της χώρας.

Πλέον, στο πλαίσιο λειτουργίας της εφαρμογής, πραγματοποιείται εκπαίδευση σε στελέχη από όλες τις υπηρεσίες του Δήμου και όταν τεθεί σε πλήρη ανάπτυξη και λειτουργία θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση με τα βήματα προς ενημέρωση των πολιτών», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ