Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας θα παραχωρήσει τελικά αίθουσα για τη συνέχιση της λειτουργίας του Σχολείου Μεταναστών

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Ιωνίας, Ηρακλείου, Μεταμόρφωσης και Λυκόβρυσης “Γ. Σεφέρης” , εξέδωσε νεότερη ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι τελικά θα συνεχίσει να λειτουργεί το Σχολείο Μεταναστών στο Δήμο Ν. Ιωνίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση, έχει ως εξής:
«Ύστερα από την παράσταση διαμαρτυρίας την Δευτέρα 25/9/2017 αντιπροσωπείας του Δ.Σ. του Συλλόγου μας στον Δήμαρχο της Ν. Ιωνίας, κ. Ηρακλή Γκότση, για το γνωστό πρόβλημα που δημιουργήθηκε σχετικά με την αποδοχή του αιτήματός μας για την παραχώρηση αίθουσας στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας, με σκοπό τη συνέχιση της λειτουργίας του Σχολείου Μεταναστών, τελικά την Τετάρτη 27/9/2017 καταθέσαμε στην Υπηρεσία Πρωτοκόλλου την αίτησή μας με αρ. πρωτ. 29030-27/9/2017.
Πιστεύουμε ότι η απόφαση της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και της ΔΕΠ θα ανοίξει επιτέλους τον δρόμο για την επανέναρξη και φέτος των μαθημάτων ελληνικής γλώσσας σε αλλοδαπούς ενήλικες μαθητές που ζουν και εργάζονται στη χώρα μας.
Έχουμε όλη την καλή διάθεση σε συνεργασία και συνεννόηση με τον Σύλλογο Γονέων του 4ου Δ. Σχ. Ν. Ιωνίας να βρούμε τον χρόνο που δεν θα συμπίπτουν οι δραστηριότητές μας.
Καλούμε εκτός από τις δασκάλες που τα προηγούμενα χρόνια πρόσφεραν με ψυχή, μεράκι και εθελοντική εργασία τις υπηρεσίες τους στους μετανάστες μαθητές μας και όποιον άλλον συνάδελφο επιθυμεί να στηρίξει και τη φετινή προσπάθεια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ