Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας δίπλα στο δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Για μια ακόμη φορά, οι πολίτες της Νέας Ιωνίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς τον δοκιμαζόμενο από τον πόλεμο λαό της Ουκρανίας.

Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης (5/5) το Δημαρχείο της πόλης κατακλύστηκε από ένα πρωτοφανές και συγκινητικό κύμα αλληλεγγύης, συγκεντρώνοντας μεγάλες ποσότητες σε είδη πρώτης ανάγκης.

Αυτή ήταν η δεύτερη δράση του Δήμου Νέας Ιωνίας από την αρχή της ρωσικής εισβολής στα ουκρανικά εδάφη, έχοντας έως τώρα συμβάλλει καθοριστικά στην ανακούφιση τόσο των Ουκρανών που δοκιμάζονται στη χώρα τους, όσο και των περίπου 20.000 Ουκρανών προσφύγων που έχουν έρθει στην πατρίδα μας.

 

 

Τον συντονισμό της μεγάλης συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας είχε η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας παρουσία της Αντιδημάρχου Ελένης Χατζή και η Πρόεδρος Α/βθμιας Σχολικής Επιτροπής Αγγελική Δούκα.

Στη δράση παραβρέθηκε η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη και ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Γιάννης Κεχρής.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ