Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Νέος Πρόεδρος της Ένωσης Σπάρτης Μ. Ασίας ο Λουκάς Π. Χριστοδούλου

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά το τέλος της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενώσεως Σπάρτης Μ. Ασίας στις 30 Οκτωβρίου 2019, ο Πρόεδρός της κ. Χάρης Σαπουντζάκης, υπέβαλε την παραίτησή του «για πολύ σοβαρούς προσωπικούς λόγους», αφού ευχαρίστησε όλα τα μέλη των διοικήσεων για την πολύτιμη συνεισφορά τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποδέχθηκε την παραίτησή του και όλα τα μέλη του Δ.Σ. εκφράστηκαν εγκωμιαστικά για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στον Σύλλογο, αφού υπηρέτησε επί 50 χρόνια την Ένωση ως μέλος των διοικήσεών της και μάλιστα, τα τελευταία 35 χρόνια με την ιδιότητα του Προέδρου της.
Στην έκτακτη συνεδρίαση της 31ης Οκτωβρίου 2019, τα μέλη του Δ. Σ. της Ενώσεως Σπάρτης Μ. Ασίας εξέλεξαν ομόφωνα Πρόεδρο τον Λουκά Παν. Χριστοδούλου.

Σε σύντομες δηλώσεις του, ο νέος Πρόεδρος είπε:
«Κατ’ αρχήν, σας ευχαριστώ πολύ που με αναδείξατε Πρόεδρο της αγαπημένης μας Ένωσης Σπάρτης Μ. Ασίας. Το βάρος της ευθύνης είναι μεγάλο, που γίνεται ακόμα μεγαλύτερο όταν διαδέχεσαι έναν Πρόεδρο του βεληνεκούς του Χάρη Σαπουντζάκη, ο οποίος με την παρουσία του λάμπρυνε όλα αυτά τα χρόνια τη μεγαλειώδη διαδρομή του Συλλόγου μας.
Δεν είναι ώρα για να αναφερθώ στο έργο του προκατόχου μου. Θέλω να πιστεύω ότι θα έρθει η ώρα που με κάθε μεγαλοπρέπεια θα τιμήσουμε τη δράση του. Σήμερα, θέλω να τον ευχαριστήσω προσωπικά για ό,τι έκανε για μένα και να του ευχηθώ υγεία και μακροημέρευση.
Είμαι σίγουρος ότι με τη βοήθεια όλων σας θα οδηγήσουμε τον Σύλλογο σε νέα μονοπάτια Πολιτισμού και ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των συμπατριωτών μας.
Δεν μου αρέσουν τα λόγια. Πιστεύω στη συλλογική δράση και προσπάθεια. Με την βοήθειά σας θέλω να θέσω σε προτεραιότητα την αναβάθμιση των δράσεων μας με την αλησμόνητη Σπάρτη της Πισιδίας και προς αυτή την κατεύθυνση θα έχουμε επαφές με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πισιδίας κ. Σωτήριο και τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως κ. Βαρθολομαίο, ενώ σε ένα επόμενο Δ.Σ. θα ορίσουμε τριμελή επιτροπή για τη διοργάνωση εκδρομής στη Μ. Ασία, με σημείο αναφοράς τη Σπάρτη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ