Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Νέα Ιωνία: 14 παιδικές χαρές είναι ασφαλείς και έτοιμες να υποδεχθούν τα παιδιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Πρότυπες, ασφαλείς και σύγχρονες παιδικές δίνονται προς χρήση στους λιλιπούτειους δημότες της Νέας Ιωνίας μετά την ολοκλήρωση πιστοποίησής τους.

Πρόκειται για 14 συνολικά πλήρως ανακατασκευασμένες και πιστοποιημένες παιδικές χαρές, σχεδιασμένες από την αρχή σύμφωνα με τα τελευταία διεθνή πρότυπα, με νέα σύγχρονα και πιστοποιημένα όργανα για ασφαλή δραστηριότητα και ψυχαγωγία των παιδιών της πόλης.

 

 

Ειδικότερα, οι παιδικές χαρές του Δήμου Νέας Ιωνίας που απέκτησαν πιστοποίηση είναι οι εξής:
▪️ Πλατείας Αγίας Αναστασίας
▪️ Πλατείας Αγίου Στεφάνου
▪️ Πλατείας Αγίου Γεωργίου
▪️ Πλατείας Ζωοδόχου Πηγής
▪️ Άλσους Παλαιολόγου
▪️ Οδού Τήνου
▪️ Πλατείας Τσαλδάρη
▪️ Πλατείας Αγίου Κωνσταντίνου
▪️ Πλατεία Μάνας
▪️ Πλατείας Αναξαγόρα
▪️ Ειρηνοδικείου
▪️ Πλατείας Ύδρας
▪️ Πλατείας Μικρασιατών
▪️ Πλατείας Φιλήντα

 

 

 

Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου σημειώνει σχετικά: «Γυρίζουμε σελίδα αλλάζοντας όψη ολοκληρωτικά σε όλες τις παιδικές χαρές της πόλης μας με τη δημιουργία ασφαλών, πρότυπων και σύγχρονων χώρων, μια απτή απόδειξη της υλοποίησης των στόχων που θέσαμε ως απόλυτη προτεραιότητα από την πρώτη στιγμή της θητείας μας. Εργαζόμαστε μεθοδικά προκειμένου κάθε γειτονιά της Νέας Ιωνίας μας να αποκτήσει αξιοπρεπείς και ασφαλείς χώρους ψυχαγωγίας και δραστηριότητας για τα μικρά παιδιά της πόλης μας.

Τέλος, η παράδοση των συγκεκριμένων παιδικών χαρών αποτελεί ορόσημο στον εκτεταμένο κύκλο παρεμβάσεων στις παιδικές χαρές τις οποίες υλοποιεί ο Δήμος Νέας Ιωνίας, καθώς σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες πιστοποίησης στο σύνολο των παιδικών χαρών.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ