Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Νέα Ιωνία: Ο Κώστας Κουλούρης βγαίνει μπροστά

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιστολή στη δημοσιότητα ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Νέας Ιωνίας Κώστας Κουλούρης κάνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλες τις  δυνάμεις της πόλης αλλά και στους ενεργούς πολίτες, να συμπορευτούν για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές:  Η επιστολή πρόσκληση έχει ως εξής:

“Aγαπητοί Συμπολίτες /σσες ,

Υπηρετώ  με  συνέπεια  και αγωνιστικότητα  το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο Δήμο της Νέας Ιωνίας Αττικής τα τελευταία 12 χρόνια με καταγεγραμμένο έργο από τις θέσεις ευθύνης που κατείχα. Η πορεία μου  δεν υπήρξε ανέφελη, καθώς τον Ιανουάριο του  2016  διαγράφηκα από τον επικεφαλής  της παράταξης  με την οποία εκλέχτηκα  Δημοτικός  Σύμβουλος στις τελευταίες Δημοτικές Εκλογές το 2014, για τις ανιδιοτελείς, δημοκρατικές απόψεις μου και για τις προτάσεις μου για μία ενιαία, προοδευτική, Δημοκρατική παράταξη, που θα βγάλει την πόλη μας από την απραξία και τη στασιμότητα προς όφελος των Δημοτών μας. ‘Όμως όπως έχω μάθει στη ζωή μου δεν πτοήθηκα και δεν εγκατέλειψα τον αγώνα. Από τότε και μέχρι σήμερα συνεχίζω ως Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος με την ίδια συνέπεια. Με γνώμονα το κοινό συμφέρον, συμμετέχω ενεργά στα Δημοτικά Συμβούλια και ασκώ έντονη κριτική στη Δημοτική αρχή όπου και όταν χρειάζεται. Παράλληλα όμως δεν εγκαταλείπω το όραμά μου για τη συνένωση των προοδευτικών δημοκρατικών δυνάμεων του Δήμου μας που θα επηρεάσει καθοριστικά τις εξελίξεις στην πόλη μας. Θα συνθέτει ισότιμα όλες τις διαφορετικές απόψεις χωρίς να αποκλείει κανέναν και θα συσπειρώνει όλες τις υγιείς δυνάμεις της  Νέας Ιωνίας  για ένα καλύτερο μέλλον στο  Δήμο μας.

Στην προσπάθεια αυτή κανείς δεν περισσεύει και κυρίως οι αυτοδιοικητικές  παρατάξεις που δρουν και λειτουργούν στο Δήμο, οι Δημοτικοί σύμβουλοι και οι συλλογικότητες καθώς οι Δημότες που είναι πρόθυμοι να συμβάλλουν στην κοινή προσπάθεια αναστροφής της καθοδικής πορείας του Δήμου μας.

Όσοι λοιπόν έχουμε κοινό όραμα αλλά και όσοι πιστεύουν ότι η ενασχόληση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί δέσμευση προς τους Δημότες και προϋποθέτει σκληρή καθημερινή δουλειά και συλλογική προσπάθεια, μπορούμε και πρέπει να συμπορευτούμε από κοινού δίνοντας το παρών στο νέο αυτό ξεκίνημα με αφετηρία τη  Συνέντευξη τύπου την Τρίτη 6 Νοεμβρίου και ώρα 18:30 στο Συνεδριακό κέντρο Ν. Ιωνίας (Π. Ιωακείμ 4, πλησίον ΚΕΠ),  γιατί αντίπαλοί μας είναι μόνο τα προβλήματα της πόλης μας.

Η συμμετοχή  στη  συνέντευξη, αφορά αυτούς που με τη στάση τους και τις πράξεις τους είναι έτοιμοι να συγκρουστούν με τα πάσης φύσεως κατεστημένα  και συμφέροντα και να αποδείξουν ότι πρωτίστως τους ενδιαφέρει η πόλη μας και όχι τα  προσωπικά τους «οφίτσια».

Είστε όλοι εσείς που διαμένετε  στην πόλη και βιώνετε  μαζί με τις οικογένειές σας σε καθημερινή βάση τα παντός είδους  προβλήματα και δυσκολίες, αλλά και όσοι  πιστεύουν ότι ο Δημοτικός σύμβουλος  αποτελεί  λειτούργημα και όχι επάγγελμα για βιοποριστικούς λόγους. Όλοι μαζί χωρίς ιδιοτέλεια, θα αγωνισθούμε για να τα επιλύσουμε προς όφελος  των δημοτών, προς όφελος των συμπολιτών μας για μια καλύτερη Νέα Ιωνία.

Ραντεβού λοιπόν στις 6 Νοεμβρίου 2018

Με εκτίμηση,

Ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Νέας Ιωνίας Αττικής

 Κωνσταντίνος  Κουλούρης”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ