Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Νέα Ιωνία: Με νέα οχήματα εξοπλίζεται η δημοτική συγκοινωνία

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τρία νέα λεωφορεία αντιρρυπαντικής τεχνολογίας ενισχύθηκε ο στόλος της δημοτικής συγκοινωνίας της Νέας Ιωνίας που σύντομα θα διατεθούν στην υπηρεσία των δημοτών.

Η ολοκλήρωση της αγοράς των καινούργιων λεωφορείων εντάσσεται σε μια σειρά δράσεων που υλοποιούνται στο πλαίσιο της ανασύνταξης της πόλης, της αναβάθμισης του οικιστικού της περιβάλλοντος διευκολύνοντας την αστική κινητικότητα και τη ζωή των πολιτών.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου η αγορά αυτή αναμένεται να φέρει μια νέα εποχή στη χρήση των μαζικών μέσων μεταφοράς στη Νέα Ιωνία, και να ενδυναμώνει το εμπορικό της κέντρο, καθώς επίσης και να προκαλέσει την κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση της πόλης.

 

 

Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου τονίζει χαρακτηριστικά: «Είμαστε περήφανοι διότι ως δημοτική αρχή σε ένα χρόνο θητείας κατορθώσαμε να αναβαθμίσουμε τη δημοτική μας συγκοινωνία με την απόκτηση ιδιόκτητου δημοτικού στόλου, διακαή πόθο των δημοτών μας, σύμφωνα με τα πρότυπα μιας σύγχρονης και ανθρώπινης πόλης. Η αγορά τριών σύγχρονων λεωφορείων σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τη δημοτική συγκοινωνία της πόλης μας πάντα με γνώμονα την εύκολη και ασφαλή πρόσβαση των πολιτών μας».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ