Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Νέα Ιωνία: Άγνωστοι έκλεψαν την προτομή του Στέλιου Καζαντζίδη

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζονται οι βανδαλισμοί σε προτομές στην περιοχή της Νέας Ιωνίας.

Αυτή τη φορά, εκλάπη την Κυριακή η χάλκινη προτομή του Στέλιου Καζαντζίδη, που είχε στηθεί σε πλατεία της Νέας Ιωνίας, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του αείμνηστου τραγουδιστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες την χάλκινη προτομή του θρυλικού Στέλιου Καζαντζίδη έκλεψαν άγνωστοι από πλατεία της Νέας Ιωνίας, μόλις λίγα μέτρα από το σπίτι που μεγάλωσε ο αείμνηστος τραγουδιστής. Η κλοπή της προτομής έγινε αντιληπτή το πρωί της Κυριακής, από γείτονες που κατέβηκαν στην πλατεία της Νέας Ιωνίας, η οποία φέρει το όνομα του Στέλιου Καζαντζίδη, στην διασταύρωση των οδών 28ης Οκτωβρίου και Αλαΐας.

 

 

 

Η προτομή του Στέλιου Καζαντζίδη είχε στηθεί το 2006 στη Νέα Ιωνία

Η προτομή είχε στηθεί το 2006 και δίπλα έφερε μια μικρή επιγραφή με τα λόγια: «Η ζωή μου όλη». Μάλιστα, το πατρικό σπίτι του τραγουδιστή βρίσκεται στην οδό Αλαΐας 31, μόλις λίγα μέτρα μακριά. Σημειώνεται, πως η δήμαρχος Ν. Ιωνίας, Δ. Θωμαΐδου αποκάλυψε πως άγνωστοι εδώ και έξι μήνες έχουν κλέψει σχεδόν όλες τις προτομές από μέταλλο, της περιοχής, καθώς και καμπάνες εκκλησιών. Σημειώνεται πως η προτομή του Στέλιο Καζαντζίδη ήταν από ατόφιο χαλκό, ενώ πολύ πιθανό να έχει πωληθεί στη μαύρη αγορά μετάλλων.

 

[Πηγή: Iefimerida.gr]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ