Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Μαθητές από 3 ευρωπαϊκές χώρες συναντήθηκαν στο Δημαρχείο Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο Δημαρχείο της πόλης η δημοτική αρχή Νέας Ιωνίας υποδέχθηκε μαθητές από το 3ο γυμνάσιο, 3ο ΓΕΛ, 5ο Γυμνάσιο, 5ο ΓΕΛ, 4ο ΓΕΛ, 1ο ΓΕΛ της Νέας Ιωνίας, καθώς επίσης και μαθητές από την Γαλλία και την Ισλανδία, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «Growing International Friendship» μεταξύ των χωρών Greece – France – Iceland 2023 / 2024.

Η Δήμαρχος κα Δ. Θωμαΐδου ανέφερε σχετικά: “Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας εκπαίδευσης και ενδυνάμωσης εφήβων και ενηλίκων WE_WorkshopsEdu που για μια ακόμη φορά πρωτοπορούν με την ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων και ενσυναίσθησης ταξιδεύοντας τη Νέα Ιωνία στην Ευρώπη, αλλά και φέρνοντας την Ευρώπη στη Νέα Ιωνία!!!
Πολλά συγχαρητήρια επίσης στους γονείς των παιδιών για τη στήριξή τους, καθώς στην υπεύθυνη εκπαιδευτικών δράσεων, προγραμμάτων και συντονισμού την Ειρήνη Πετκόγλου και την υπεύθυνη πολιτιστικών προγραμμάτων τη Μαρία Ζαχουδάνη για την άψογη οργάνωση και υλοποίηση του προγράμματος και φιλοξενία των παιδιών από τις άλλες χώρες.
Ελλάδα, Ισλανδία και Γαλλία! Τρεις χώρες, ένας κόσμος που ανήκει στις νέες και στους νέους μας!”

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ