Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Λαϊκή Συσπείρωση: Πρόταση ψηφίσματος στο Δ.Σ. Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Πρόταση ψηφίσματος στο Δ.Σ. Νέας Ιωνίας κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση.

Το κείμενο αναφέρει:

 

“ΠΡΟΣ
ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΚΟΝΟΠΟΙΗΣΗ: Κα ΔΗΜΑΡΧΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ
ΘΕΜΑ: ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΠΡΟ Η.Δ.

Κύριε πρόεδρε

Με αφορμή την κλήτευση σε δίκη δημοτικών συμβούλων του Δήμου Καλλιθέας, μετά από μήνυση για «συκοφαντική δυσφήμηση» που κατέθεσε πρώην δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας με την “Ελληνική Αυγή”, καταθέτουμε στο δημοτικό συμβούλιο το παρακάτω σχέδιο ψηφίσματος προ Η.Δ. της 3ης ή της 4ης συνεδρίασης ώστε το σώμα των δημοτικών συμβούλων, με την ψήφο του, να καταδικάσει την παραπάνω απαράδεκτη προσπάθεια ποινικοποίησης της πολιτικής άποψης και δράσης από τους φασίστες της Χρυσής Αυγής.

Ως ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ οφείλουμε επιπλέον να καταγγείλουμε στον Ιωνιώτικο λαό την άρνηση της παράταξης Πατούλη, που με τη συνδρομή των γνωστών εξαπτέρυγών της (Χρυσή Αυγή και Τζήμερος) αρνήθηκε να συζητηθεί το ψήφισμα στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.
ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Κ.ΚΑΤΙΜΕΡΤΖΟΓΛΟΥ – Π.ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ – Θ.ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ – Ε. ΜΠΟΤΖΙΟΛΗ – Α.ΜΑΤΘΑΙΟΥ

 

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ν. Ιωνίας καταδικάζει την κλήτευση σε δίκη δημοτικών συμβούλων του Δήμου Καλλιθέας μετά από μήνυση για υποτιθέμενη συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσε πρώην δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας με την “Ελληνική Αυγή”, τον συνδυασμό της ναζιστικής εγκληματικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής και τώρα εμφανιζόμενος ως υποψήφιος με το κόμμα του καταδικασμένου εγκληματία Κασιδιάρη. Πρόκειται για απαράδεκτο και προκλητικό γεγονός. Απαιτούμε να σταματήσει οποιαδήποτε δίωξη και να μη γίνει καμία δίκη ως απόρροια της μήνυσης.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ