Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Η Νίκη Κεραμέως στο 4ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας – Κάλεσμα για δωρεάν τεστ μαθητών και εκπαιδευτικών

Δημοσιεύθηκε

στις

Επίσκεψη στο 4ο γυμνάσιο στη Νέα Ιωνία πραγματοποίησε η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως νωρίτερα σήμερα, Δευτέρα, πρώτη ημέρα λειτουργίας δια ζώσης Γυμνασίων και Λυκείων στην επικράτεια, έπειτα από διακοπή περίπου δυόμισι μηνών.

«Προτεραιότητά μας να ανοίξουν τα σχολεία, πάντοτε προσέχοντας και τη δική σας υγεία και τη δημόσια υγεία συνολικά. Γι’ αυτό επιμένω πολύ στη σημασία των μέτρων, τα οποία θα τηρούμε παντού, είτε στο σχολείο, είτε εκτός και η μάσκα είναι ένα πολύτιμο εργαλείο», ανέφερε, μιλώντας σε μαθητές και μαθήτριες η κ. Κεραμέως. Στη συνέχεια, τους διαβεβαίωσε ότι η Πολιτεία θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να μπορούν να γίνονται δια ζώσης με τους εκπαιδευτικούς τα μαθήματα.

Υπενθυμίζεται ότι στην Αττική, που έχει χαρακτηριστεί «κόκκινη» περιοχή, σήμερα άνοιξαν μόνο τα γυμνάσια.

Σε δηλώσεις της αργότερα, η κ. Κεραμέως κάλεσε τους μαθητές άνω των 16 ετών και τους εκπαιδευτικούς να κλείσουν ραντεβού στην ειδική πλατφόρμα για δωρεάν τεστ για τον κορωνοϊό (edu.testing.gov.gr), «προκειμένου να έχουμε ανά πάσα στιγμή πληρέστερη εικόνα για την επιδημιολογική εικόνα στα σχολεία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ