Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» δώρισε παπούτσια σε παιδιά του Δήμου Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Νέας Ιωνίας, σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» διένειμαν 129 ζευγάρια παπούτσια σε παιδιά ευάλωτων κοινωνικών ομάδων – δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Οι δικαιούχοι και τα παιδιά τους προσήλθαν στο Συνεδριακό Κέντρο για να δοκιμάσουν και να παραλάβουν τα παπούτσια που δικαιούνται, με τη βοήθεια των εργαζομένων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και των εκπροσώπων της Ένωσης «Μαζί για το παιδί».

Συγκεκριμένα, το «Μαζί για το Παιδί», ως επίσημος συνεργάτης της εταιρείας ΤΟΜS, διένειμε δωρεάν 129 ζευγάρια υποδήματα σε παιδιά προκειμένου να παίξουν, να πάνε σχολείο, αλλά και να αποφύγουν τα προβλήματα υγείας που δημιουργούνται από χρησιμοποιημένα ή ακατάλληλα παπούτσια.

 

 

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας κα Ελένη Χατζή ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και της εταιρείας ΤΟΜS που προσέφεραν τα υποδήματα και τόνισε ότι η προσφορά, η βοήθεια και η συνδρομή όλων με κάθε διαθέσιμο μέσο και τρόπο είναι χρήσιμη και απαραίτητη σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες εποχές.

Οι κοινωνικές δομές του Δήμου συνεχίζουν να στηρίζονται στις ευγενικές χορηγίες, όπως αυτή της εταιρείας TOMS, προκειμένου να ανακουφιστούν οι πολίτες, και ιδίως σε μικρές ηλικίες, που διαβιούν σε αντίξοες συνθήκες.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ