Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ετήσιος χορός από τον Σύλλογο Ηπειρωτών N. Ιωνίας «Άπειρος Γαία»

Δημοσιεύθηκε

στις

O Σύλλογος Ηπειρωτών N. Ιωνίας «Άπειρος Γαία», από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα, είναι κοντά στην Ήπειρο, τον Πολιτισμό και τη Νέα Ιωνία.

Αναδεικνύει τις τοπικές παραδόσεις της Ηπείρου, τις πολιτιστικές αξίες που έχουν επιβιώσει στη διάρκεια του χρόνου και τη Νέα Ιωνία, που είναι ο τόπος που ζουν και εργάζονται πολλοί Ηπειρώτες / -τισσες.

Μέσα στα πλαίσια αυτά, για την ενίσχυση των σκοπών και των στόχων του, όπως αυτά καθορίζονται από το καταστατικό, οργανώνει τον ετήσιο χορό του, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 12 π.μ., στο κοσμικό κέντρο «Αρχοντικόν», Λεωφ. Πάρνηθος 399, Αχαρνές. Με πλούσιο μενού και τιμή εισόδου 20 ευρώ για ενήλικες & 10 ευρώ για παιδιά.  Το γλέντι θα έχει τον Ναπολέοντα Δάμο στο κλαρίνο και το Νίκο Καλαμίδα στο τραγούδι.

Στις 16 και 17 Ιανουαρίου 2023, τέλεσε αρτοκλασία για τον προστάτη του Συλλόγου, τον Άγιο Γεώργιο εξ Ιωαννίνων.  Επίσης μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τίμησαν με την παρουσία τους την κοπή της πίτας του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνα Νέας Ιωνίας, στις 23 Ιανουαρίου 2023.

Ακόμη, το Διοικητικό Συμβούλιο, αποφάσισε να συμμετέχει ο Σύλλογός στο κάλεσμα της ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και των Ομοσπονδιών: Καλαμά, Κόνιτσας, Μουργκάνας, Ροδοβιζινών Άρτας, Τζουμέρκων, την 15 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 5μ.μ. για την κατάθεση υπομνήματος στον Πρόεδρο της Βουλής και τα κόμματα, με αιτήματα & μέτρα που θα σταματήσουν την ερήμωση των χωριών της Ηπείρου.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ