Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

“Επικίνδυνα ερείπια στη Νέα Ιωνία”

Δημοσιεύθηκε

στις

Επιστολή προς τον δήμο και την Περιφέρεια

Επικίνδυνα για τους διερχόμενους πολίτες έχουν καταστεί λόγω της πλήρους και πολύχρονης εγκατάλειψής τους τα παλιά οικήματα που βρίσκονται στη συμβολή των οδών Αιμ. Γρεβενών 11 και Μοσχονησίων, καθώς και στην οδό Αιμ. Γρεβενών 16, στον Περισσό Νέας Ιωνίας. Αυτό αναφέρει στην επιστολή του προς την Περιφερειάρχη Αττικής, κα Ρένα Δούρου και τον Δήμαρχο Νέας Ιωνίας, κ. Ηρακλή Γκότση, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Σωματείου, κ. Νίκος Καντεράκης.
Στην επιστολή συμπληρώνει: “Οι παλιές αυτές μονοκατοικίες έχουν εγκαταλειφθεί εδώ και δεκαετίες και κάθε μέρα καταρρέουν όλο και περισσότερο, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος από την πτώση υλικών από τις οικοδομές.
Η οδός Αιμ. Γρεβενών είναι η λεωφόρος που διασχίζει τον οικισμό Περισσού Νέας Ιωνίας και από την οποία διέρχεται η αστική συγκοινωνία. Η άμεση παρέμβαση των αρμοδίων Υπηρεσιών του Δήμου και της Περιφέρειας είναι αναγκαία, διότι διάφορα ζωύφια που κυκλοφορούν μολύνουν το περιβάλλον.
Η τοποθέτηση πλαστικής περίφραξης, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, δεν επιτρέπει στους διαβάτες να χρησιμοποιούν τα πεζοδρόμια. Επιπλέον, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος για τους διαβάτες, κυρίως τα παιδιά και τους ηλικιωμένους, που είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν το οδόστρωμα της λεωφόρου για να περάσουν.”

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ